ŠTIRJE KRISTALI, KI PREBUJAJO ŽENSKO NARAVO

 

V tem zapisu ti predstavim štiri kristale, ki ti lahko pomagajo na poti odkrivanja sebe in svoje energije.

Vsak kristal prinaša določeno energijo, ki nas podpre na tistem področju našega življenja. Ob sodelovanju s kristali (tako, da jih imamo ob sebi, se z njimi povezujemo, delamo z njimi rituale in jih intuitivno uporabljamo na najrazličnejše načine) se odpiramo za energije, ki jih prinašajo in jih postopoma vpeljemo v svoja življenja, dokler ne postanejo del nas. Tako nam čez čas postane neko področje življenja, ki se nam je sprva zdelo oddaljeno in neznano, popolnoma naravno.

       1. ROŽEVEC

Roževec je kristal, ki v naša življenja prinaša energijo ljubezni, srčnosti in mehkobe. Vzpodbuja nas, da v prvi vrsti vzljubimo sebe. Odpira srce za brezpogojno sprejemanje vsega, kar smo bili, vsega, kar smo in vsega, kar postajamo. Podpira nas, da opustimo obsodbe do sebe in drugih in prepoznamo ljubezen v vsakem aspektu našega življenja.

S kristalom lahko sodeluješ tako, da ga imaš veliko ob sebi, si iz njega narediš kristalni eliksir ali z njim potuješ po svoji koži. Katerokoli sodelovanje z njim te bo umirilo, vrnilo v srce in sprejemanje sebe in prebudilo notranjo lepoto, ki bo zasijala tudi navzen.

       2. MESEČEV KAMEN

Mesečev kamen je kristal, ki nas vrača v mehkobo in nežnost. Vrača razpršeno energijo in nas spominja, da moramo v prvi vrsti poskrbeti zase. Uči nas postavljanja mej na nežen in mehek način, zato da ostanemo v sebi in v življenju delujemo najprej zase. Vzpodbuja nas, da prepoznamo, da lahko le iz svoje polnosti zares kreiramo ljubezni polne odnose. Kadar smo izven mentalnega ali čustvenega ravnovesja nas vrača v zavedanje, da si vzamemo čas zase. 

Z mesečevim kamnom lahko sodeluješ tako, da ga imaš veliko ob sebi, ga polagaš na telo, ga imaš ob postelji ali na oltarčku. Odpiraj se za njegovo energijo, če imaš velikokrat občutek, da si v svojih dnevih izčrpana ali je v tvojem življenju veliko nihanja. Prav tako je primeren za zdravljenje vseh izkušenj, kjer je prisoten občutek izrabljenosti.

3. KARNEOL

Karneol je kristal ognjene energije, ki zelo močno aktivira drugi energijski center, ki je center naše kreativnosti, spolne energije in shranjuje vso našo prvinsko energijo. Vzpodbuja nas, da najdemo svoje strasti, jim sledimo in jih tudi brezpogojno delimo s svetom. Aktivira naše spolne organe, kjer se skriva vsa življenjska energija, ki jo potrebujemo za ustvarjanje želenega življenja.

S kristalom lahko sodeluješ, če imaš občutek, da si se v življenju izgubila, da ne najdeš svojih strasti ali če se ves čas postavljaš v ozadje. Karneol ti bo pomagal, da obudiš svojo pravo esenco in jo tudi zaživiš. Kristal lahko veliko nosiš ob sebi, ga polagaš na področje maternice in izvajaš z njim rituale, kjer se odpiraš za njegovo in svojo energijo.

Po božanskem naključju je v moje življenje prišla ta krogla karneola, ki spominja na maternico, neskončno kreacijo vesolja. To pa je tudi eden izmed razlogov, zakaj je ta kristal vedno prisoten na naših Svetih večerih, kjer se prebujamo različne aspekte svoje energije.

4. RUBIN

Za na konec ti želim predstaviti še kristal rubin, ki je meni eden izmed ljubših in ga obožujem  v svojem življenju.

Rubin je kristal, ki bo v tebi prebudil magnetizem srca in ustvarjalno silo spolnih organov, da se kot kraljica postaviš na prestol svojega življenja in neustrašno vodiš svoje življenje iz globoke ljubezni in spoštovanja do sebe. Vrača te v povezanost s tem, kdor resnično si in ti odpira polje kreacije. Sodelovanje z rubinom, bo v tvoje življenje pripeljalo zavedanje, da si sposobna skreirat in v svoje življenje pripeljat karkoli si srčno zaželiš. Sledila boš sebi in se ne boš ozirala na mnenja drugih, ker boš ves čas zaupala vase in boš vedela kam potuješ.

Z rubinom lahko sodeluješ tako, da imaš ob sebi, lahko ga nosiš v nakitu ali pa ga imaš na oltarčku in tako dovoliš, da te njegova energija prebuja v kraljico svojega življenja.

To je le nekaj kristalov, ki so meni trenutno v pomoč pri raziskovanju in odkrivanju sebe, verjamem pa, da jih obstaja še veliko, ki prinašajo modrosti o različnih aspektih ženske energije. 


SI ŽELIŠ VEČERE ZASE, KJER SE BOŠ PONOVNO SPROSTILA V SVOJO ESENCO?

Pridruži se nam na Svetih večerih!

Sveti večeri predstavljajo pet smiselno povezanih večernih srečanj, v katerih bomo obujale svojo sveto žensko energijo. Vsako srečanje pa bo posvečeno izbrani temi, ki igra veliko vlogo pri odkrivanju in utelešanju ženske esence. Različne aspekte našega delovanja bomo uskladile in se preko kanaliziranih ritualov in aktivacij odprle za individualno žensko energijo, ki jo vsaka posebej  uteleša. Preberi več tukaj.


VEČ VSEBIN ZATE:


ŽELIŠ PRITI NA DOGODEK, INDIVIDUALNO SREČANJE ALI NA KAKŠEN DRUG NAČIN SODELOVATI Z MANO?