KRISTALNO ZDRAVLJENJE

Zate ponujam tudi kristalna zdravljenja. Kristalno zdravljenje (ali kristaloterapija) je vrsta energijske terapije, pri kateri se za vzpostavljanje pretoka uporabljajo kristali. Spremembe oz. zdravljenje se dogajajo na energijskem in tudi višjih nivojih, ki se odražajo na drugih nivojih tvojega obstoja, mentalnem, čustvenem in fizičnem.

Z izbiro ustreznih kristalov, postavljanjem namer in sledenjem vodstvu duhovnih vodnikov se na ustrezna mesta na telesu položi kristal in vzpostavi pretok energije, ki transformira tvoje energijsko stanje v takšno, ki je v najvišji skladnosti s tvojo dušo v tistem trenutku.

Kristali so naravne strukture, ki nosijo visokofrekvenčno zavest z namenom sidranja svetlobnih vibracij na planet Zemlja.

Na molekularnem nivoju so sestavljeni iz atomov, ki so oddaljeni drug od drugega na ponavljajočih medsebojnih razdaljah. Tako ustvarjajo urejene kristalne mreže, ki tekom svojega obstoja ostajajo nespremenjene. Ravno zaradi svoje strukture so sposobni prevajanja najbolj čistih in svetlobnih vibracij.

Vsak kristal nosi že določen namen in je tako že uglašen na določeno vibracijo, hkrati pa ga lahko poleg že obstoječih lastnosti uporabimo tudi kot kanal oz. prevodnik za energijo, ki jo v danem trenutku želimo zasidrati. Ko se z zavestjo dvignemo v višje nivoje obstoje, so nam dostopne višje frekvenčne energije, ki jih z ustreznimi namerami in tehnikami lahko upravljamo. Kristali tako delujejo kot sidrne točke, preko katerih lahko informiramo oz. ”presvetljujemo” energijsko polje.

Pri individualnem kristalnem zdravljenju te duhovno vodstvo preko mojega energijskega polja in kristalov podpre točno na tistem področju, kjer potrebuješ transformacijo.

Če želiš transformirati oz. pozdraviti določene mentalne koncepte ali čustva in vzpostaviti ravnovesje v svojem telesu in življenju, potem te vabim na individualno kristalno zdravljenje. Tekom najinega srečanja se bodo sproščale energijske blokade, tvoje energijsko polje se bo osvežilo in na novo informiralo u energijskimi kodami, ki so zate najbolj podporne. 

V kolikor čutiš, da je zdravljenje s kristali zate in bi se rad-a spoznal-a s kristalnimi energijami, si toplo vabljen-a, da mi pridružiš na katerem izmed dogodkov oz. delavnic ali pa se srečava individualno. Več o moji individualni ponudbi najdeš tukaj. Sporočilo lahko pustiš preko spodnjega obrazca.


VEČ VSEBIN ZATE:


ŽELIŠ PRITI NA DOGODEK, INDIVIDUALNO SREČANJE ALI NA KAKŠEN DRUG NAČIN SODELOVATI Z MANO?