YT | VEČ NIVOJEV TVOJEGA OBSTOJA

V tem zapisu ti na kratko predstavim različne nivoje obstoja. Na koncu strani pa te čaka tudi video, v katerem vse zapisano podkrepim še s praktičnimi primeri. Uživaj v branju <3

1 FIZIČNI NIVO

Fizični nivo predstavlja otipljivo realnost, ki nas obdaja. V primeru človeškega obstoja je to fizično telo in predstavlja končno manifestacijo naše dušne energije, je sveti prostor, v katerem je zasidrana duša. Preko fizičnih občutkov telesa, ki jih doživljamo nas duša vodi skozi življenje. Bolj kot sledimo in zaupamo fizičnim občutkom telesa, v večjem stiku s svojo dušno resnico smo.

2 ČUSTVENI NIVO

Čustva so pretočna energija, ki so namenjena naši komunikaciji z okolico, da preko njih sporočamo kaj doživljamo, kaj sprejemamo, kaj spuščamo in so nam dana kot navigacijski sistem za preživetje na Zemlji.

Namenjena so izražanju in sproščanju, niso pripeta na nas in ni nam namenjeno, da jih zadržujemo. Zadrževanje čustev se lahko izraža kot različna fizična stanja, ki fizično telo vlečejo iz ravnovesja

3 MENTALNI NIVO

Mentalni nivo si lahko predstavljaš kot oblak informacij, iz katerega ves čas pobiramo informacije. Takšne informacije kot pobiramo, takšne informacije so v našem polju in te povzročajo različna čustvena stanja, ki se lahko odražajo kot različna fizična stanja telesa.  Vedno imamo moč nad izbiro misli, konceptov in pravil, po katerih bomo delovali.

 4 ENERGIJSKI NIVO

Energijski nivo je sestavljen iz misli, čustev in fizičnega telesa. To, kakšne misli izbiramo zase in kakšna čustva doživljamo, narekuje v kakšni energiji obstajamo.

5 ENERGIJSKI NIVO

Astralni nivo predstavlja polje, kjer so shranjene vse informacije o našem dušnem obstoju. Kadar dostopamo do tega nivoja, lahko pridemo do informacij o preteklih življenjih, o vseh darovih, ki jih prinašamo v to življenje, o izkušnjah, ki jih lahko izmojstrimo in vse ostale informacije, ki so pomembne za nas v določenem obdobju.

6 NIVO DUHOVNEGA VODSTVA

Nivo duhovnega vodstva predstavlja obstoj duhovnih vodnikov, angelov in ostalih bitij, ki so z nami. Njihov namen nas je varovati in voditi po poti, ki je potrebna, da dosežemo dušni namen in izvršimo svoje dušno poslanstvo. Kadarkoli se lahko z njimi povezujemo in jih prosimo za pomoč in za vodstvo.

7 NIVO SVETLOBE

Predstavlja najbolj globok in čist del nas. To je svetloba, ki nas napaja in predstavlja resnično bistvo, ki vodi naš obstoj.

 

Če želiš še več jasnosti, te povabim, da pogledaš spodnji video.                                                                                                                                                                                                    

 


VEČ VSEBIN ZATE: