KAJ JE ZDRAVLJENJE?

Veliko se  govori o različnih načinih zdravljenja, alternativnih ali konvencionalnih pristopih. Kaj pa se zares skriva pod pojmom zdravljenje?

Fizično telo je končna manifestacija dušne energije, čustev in mentalnih prepričanj.

V enem izmed prejšnjih zapisov sem govorila o različnih nivojih našega obstoja, o tem kako naš obstoj presega fizično telo in fizične zaznave. V kolikor še nisi ujel-a te vsebine, te povabim, da jo prebereš tukaj, zato da boš ta zapis lažje razumel-a.

Naš zemeljski obstoj je torej sestavljen iz naše dušne energije, čustev, ki jih doživljamo, mentalnih konceptov, v katere verjamemo in fizičnega telesa, ki predstavlja končno manifestacijo te energije.

Energijsko polje našega bitja si lahko predstavljamo kot mrežo energije in energijskih vrtincev, katerih težnja je, da so ves čas pretočni in v ravnovesju. Ravnovesje je torej naravno stanje našega bitja. Kadar se pretok energije zaustavlja, blokira ali se na kak drug način ne izrazi, pride do neravnovesja našega energijskega sistema. Neravnovesje v energiji se na fizičnem telesu pokaže kot razne bolečine, napetosti ali druga bolezenska stanja, v življenju pa se pokaže kot področje življenje, ki je za nas težavno, nam predstavlja veliko izzivov in nas ves čas sooča z rastjo.

Če bi naš obstoj pogledali iz energijskega vidika, bi lahko prepoznali, da je namen življenja v bistvu dovoljevanje pretoka energije. Na planet Zemlja smo utelešeni z določenim namenom in energija tega namena nas ves čas vodi iz izkušnje v izkušnjo, da povečamo svoje zavedanje in prizemljimo dušne vizije.

Zakaj pride do nepretočne energije?

Kadar živimo v mentalnih prepričanjih, ki niso skladni z našo energijo, kadar ne izražamo čustev v vsej svoji intenzivnosti, se v našem polju ustvarijo t.i. ‘’energijski čepki’’, ki preprečujejo pretok energije. 

Konstantno omejevanje sebe, nedovoljevanje svojega izraza v kateremkoli aspektu (čustvenem, mentalnem, fizičnem) se odraža kot nepretočno energijsko stanje, ki je izven ravnovesja. 

Tako se zgodi, da živimo življenje v različnih čustvenih ali mentalnih vzorcih, ki smo jih povzeli iz okolice in jih naredili za resnične ali pa smo jih prinesli iz preteklih utelesitev in so še vedno aktivni v našem polju. Dokler ne prinesemo zavedanja v dele nas, ki potrebujejo pozornost, dovoljujemo, da različni mentalni in čustveni vzorci vodijo življenje in tako nezavedno preprečujemo pretok energije skozi dano področje.

Zdravljenje je prinašanje pozornosti, ljubezni in svetlobe v dele nas, ki jih na prvi pogled ne sprejemamo in jih včasih tudi zanikamo. 

Zdravljenje predstavlja pot odkrivanja naših senčnih delov, ki pa izgubijo vso moč, takoj ko jih osvetlimo in prinesemo v zavedanje.

Obstaja veliko različnih metod zdravljenja, ki nas podprejo na energijskem nivoju. Ko razvozlamo, kje blokiramo pretok energije, lahko s pravo vibracijo delujemo na naše energijsko polje in jo tako pripeljemo v ravnovesje. Spremenjena energijska vibracija bo delovala na čustvena, mentalna in fizična stanja.

Moji najljubši tehniki zdravljenja sta s pomočjo narave, z  esencami rastlin in kristali – kristaloterapijo (cel zapis  o kristalnem zdravljenju te čaka tukaj)

Svoje znanje in izkušnje želim predati naprej, zato najdeš v moji ponudbi različne dogodke, delavnice ali individualna srečanja, ki zajemajo delo s kristalnimi energijami, kjer predajam različne načine, kako si lahko s kristali dvigujemo energijo in vzpostavljamo pretok skozi energijsko polje.

V kolikor čutiš, da je zdravljenje s kristali zate in bi se rad-a spoznal-a s kristalnimi energijami, si toplo vabljen-a, da mi pridružiš na katerem izmed dogodkov oz. delavnic ali pa se srečava individualno. Sporočilo lahko pustiš preko obrazca spodaj.


VEČ VSEBIN ZATE:


ŽELIŠ PRITI NA DOGODEK, INDIVIDUALNO SREČANJE ALI NA KAKŠEN DRUG NAČIN SODELOVATI Z MANO?