UTELEŠANJE

Na planet Zemlja prihajamo, da živimo sebe, da delimo svoje bitje v vsej svoji razsežnosti in da sijemo vso svetlobo, ki jo naše bitje premore. Pa vendar smo tekom življenja izpostavljeni okolju, ki nas bo preko kontrasta vabilo, da v sebi prepoznamo kdo smo, kaj prinašamo in kako lahko aktiviramo svojo svetlobo v sebi in jo delimo v skupno polje. 

Tako že od vsega začetka utelesitve izžarevamo svojo svetlobo, ki pa se z leti prekrije s programi, ki jih vzamemo za svoje iz okolja, v katerem bivamo. Programi, katere kasneje živimo, so lahko bolj ali manj skladni z našim namenom in nam lahko onemogočajo, da bi se naš svetlobni zapis popolnoma izrazil. Tako je naše polje polno zapisov, ki niso skladni z nami in preprečujejo aktivacijo naših resničnih zapisov, ki so nam namenjeni, da jih izžarevamo. 

Rojstvo nove realnosti – svete civilizacije se dogaja skozi naša polja in je odvisno od tega, koliko dovoljujemo svoj pretok in se odpiramo za svetlobne zapise znotraj nas. 

Da zares utelesimo svojo dušno esenco in dovolimo zapisom, da zažarijo, smo povabljeni, da svoje polje obstoja očistimo vseh programov in zapisov, ki morda niso zares naši pa vendar preprečujejo izražanje izvornih zapisov našega bitja. Tako ustvarimo prostor, da se lahko naše duhovno bitje popolnoma utelesi in izrazi v svojem namenu. Bolj kot so naša telesa čista, svetlobna in pretočna, v večji meri se lahko svetlobni načrt sprosti skozi naše polje v skupno polje obstoja.

Kako do večje pretočnosti telesa?

Vzorci oz. programi, v katerih živimo, nam onemogočajo, da bi se v polnosti čutili, zato se velikokrat ujamemo v zanke, za katere se včasih zdi, da smo obsojeni na njih. To je lahko na fizičnem nivoju z fizičnimi stanji izven ravnovesja (bolezni), lahko so to čustvene stiske ali misli, ki nas spiralno vlečejo navzdol. Zato je smiselno, da zase poiščemo tehnike zdravljenja, ki nam ustrezajo, preko njih dobimo vpogled v trenutno zavedanje in ga z aktivacijo svoje svetlobe prinesemo v svoj objem in mu tako odvzamemo moč. Cel zapis o zdravljenju te čaka na tej povezavi. 


VEČ VSEBIN ZATE:


ŽELIŠ PRITI NA DOGODEK, INDIVIDUALNO SREČANJE ALI NA KAKŠEN DRUG NAČIN SODELOVATI Z MANO?