Zvezdna voda

AQUARIUS

Zvezdna voda, ki mehča srce

Zvezdna voda, ki odpira srca za sočutje, povezanost celotnega obstoja in tok ljubezni, ki se dogaja znotraj nas in se širi v odnose.

 Zvezdna voda Aquarius prebuja ljubezen in zdravi neizraženo in zadržano čustveno energijo. Z njeno energijo pozdravimo svoje čustvene rane, ki so nastale, kadar nismo bili prepoznani, zato da lahko v odnose vpeljemo odpuščanje in se odpremo za globje nivoje sebe.

Z zvezdno vodo Aquarius odpiramo srce zase in svoj dušni obstoj. Njena energija v naša polja sidra zavedanje brezpogojnega sprejemanja in nam daje moč, da iz ljubezni ustvarjamo svobodne odnose.

 

Transformacija z naravo in vesoljem

Izdelek Zvezdna voda Aquarius predstavlja kombinacijo kristalov v steklenici, v katero lahko kadarkoli natočimo vodo iz pipe. Izbrani kristali sinergijsko informirajo vodo, ta pa odpira prostor v Vesolju do ozvezdja Aquarius, ki drži to energijo. 

Kadar pride informirana voda v stik z našim energijskim poljem, vanj zasidra energijo ozvezdja in tako aktivira to področje življenja.

Sveti rituali negovanja

Zvezdne vode uporabljamo za izvajanje svetih ritualov, ki v nas prebujajo svetost in globoko povezavo s svojim bitjem, namenom in obstojem. Povečujejo senzitivnost na subtilne informacije, ki nas gradijo in obdajajo, zato da razširimo svoje zavedanje in se močneje utelesimo.

Z informirano vodo se polivamo preko temena, božamo, mazilimo, aktiviramo posamezne točke na telesu in z drugimi načini energijskega negovanja raziskujemo svojo energijo.

Ob nakupu prejmeš tudi priročnik, v katerem so zbrane vse informacije o Zvezdni vodi, njeni uporabi in ritualih, ki bodo aktivirali posamezno področje tvojega življenja in te tako uskladili s tvojim božanskim tokom.

Kristali nosijo energijske zapise sončnih žarkov

Transformacija zavesti planeta se dogaja skozi naša energijska polja, naše zavesti in tudi skozi vir svetlobe na planetu Zemlja – Sonce. Preko sončnih žarkov prejemamo nove zapise, ki nadgrajujejo naše zavedanje in pomagajo pri transformaciji sebe in in celotnega planeta Zemlje. 

Zato so tudi kristali informirani z energijskimi zapisi, ki jih prejemamo skozi Sonce in nam še dodatno pomagajo pri dvigu svoje zavesti in zavesti celotnega planeta Zemlja. 

Zvezdna voda AQUARIUS je zate, če:

– želiš pozdraviti svoje čustvene rane, spustiti obsodbe in žalost ter v odnose vpeljati energijo odpuščanja,

– želiš poglobiti odnos s seboj, odpreti srce zase, prebuditi več sprejemanja sebe in svoje duše,

– čutiš, da ne zmoreš v polnosti sprejeti ljubezni, ki ti jo življenje daje,

– te je strah se odpreti v odnosih in brez pričakovanj deliti svojo ljubezen z drugimi in 

– želiš obstajati v ljubezni do sebe in izžarevati svojo notranjo lepoto.

 

Redna cena Zvezdne vode znaša 65 €, vse do konca decembra pa lahko izkoristiš več kot 20% praznični popust in za eno Zvezdno vodo odšteješ 50 €.

 

Tvoj nakup zajema:

– izdelek informiran z zvezdno energijo,

– meditacijo za aktivacijo zvezdne vode, kjer se vajini energiji prepleteta in povežeta, da te lahko najmočneje podpre pri tvoji osebni transformaciji,

– pdf priročnik z rituali in navodili za uporabo,

– obveščanje o novostih in posodobitvah njihove uporabe, da lahko tudi ti nadgradiš svoje sodelovanje z njimi.

 

V kolikor imaš težavo z izbiro Zvezdne vode ali drugo vprašanje sem ti na voljo za brezplačen posvet. Svoje vprašanje oz. dilemo mi lahko pošlješ na anja@anjakobale.com ali izpolniš spodnji obrazec.

TUKAJ ODDAŠ SVOJE NAROČILO

ZAČUTI SVOJO IN SI PODARI RAZVAJANJE SVOJEGA BITJA

Zvezdne vode so zasnovane tako, da te ob redni uporabi celostno podprejo, zato ti ob nakupu vseh štirih eno podarim. V tem primeru cena kompleta znaša 195 €.

 

V kolikor imaš težavo z izbiro Zvezdne vode ali drugo vprašanje sem ti na voljo za brezplačen posvet. Svoje vprašanje oz. dilemo mi lahko pošlješ na anja@anjakobale.com ali izpolniš spodnji obrazec.

SCORPIUS

65 €

50 €

LYRA

65 €

50 €

AQUARIUS

65 €

50 €

CASSIOPEIA

65 €

50 €