Delavnica: PREBUDI NOTRANJI MIR S KRISTALI

Te zanima kako lahko prebudiš svoj notranji mir in preživljaš svoje dni v večjem zaupanju? 

 

Biti v pomirjenosti je stanje, ki predstavlja povezavo in naravnavo na lastno dušno vibracijo. Kadar obstajamo v miru, obstajamo v sprejemanju tega, kar smo in smo v resničnem toku naše dušne energije. Med seboj utelešamo različne zavesti in se soočamo z različnimi izzivi, zato je pot do notranje pomiritve za vsako osebo drugačna.

Na delavnici Prebudi notranji mir s kristali bomo iz celostnega vidika pogledali kaj nam v resnici povzroča nemir in kako lahko delujemo, da ustvarjamo in živimo v večji pomirjenosti, usklajenosti in prepoznavi sebe. Preko teoretične razlage, praktičnih primerov in vaj, meditacij in kristalov bomo spoznavali različne nivoje našega obstoja in načine, kako se vedno znova vrnemo v naš edinstven tok življenja. 

 


SPOZNAJ VSEBINO DELAVNICE:

  1. MIR

V prvem delu delavnice pogledamo kaj nam predstavlja energija miru in kdaj jo dosežemo in utelešamo. Za nas kanaliziram meditacijo, ki nas bo popeljala v čutenje sebe in svoje dušne energije. Spoznali bomo preproste načine sproščanja in umirjanja, da lahko pomirjenost postane del vsakdana. 

 

2. BOŽANSKI TOK ŽIVLJENJA

V drugem delu pogledamo kako večnivojsko ustvarjamo svoje življenje in kako nas lahko energija miru pri tem podpre. Pogledamo, kako teče čustvena energija, kako doprinašamo h kolektivni zavesti ter kako ustvarjamo skozi telo in prizemljujemo energijo. 

3. KRISTALI

V tretjem delu delavnice se posvetimo kristalom, njihovi zgradbi, oblikam in negovanju. Predstavim ti različne načine uporabe kristalov za vzpostavitev notranjega miru. Pokažem ti, kako lahko uporabljaš posamezne kristale, ustvarjaš kristalne mreže, ki ti bodo držale želeno energijo, sodeluješ z vodo in kristali in kako lahko uporabljaš kristale za sidranje energije v svoje telo. 

V tem delu ti pokažem tudi kako lahko informiraš vsak kristal, ki pride v tvoje življenje, skupaj pa se podamo v ritual sidranja energije miru v telo.


BONUSI


1. Gradivo

Na delavnici prejmeš skripto z vsem teoretičnim znanjem, opisanimi tehnikami, rituali in tabelami različnih kristalov. 


2. Kristali

Prejmeš tudi nekaj kristalov, ki jih bomo skupaj informirali, da bo energija miru ostala s teboj tudi po našem druženju.


3. Posnetki ritualov

Po delavnici ti pošljem še posnetke ritualov in meditacijo za povezovanje s katerimkoli kristalom, ki pride v tvoje življenje.


Se želiš naučiti ustvariti svoje polje miru?

Potem te vabim na delavnico Prebudi notranji mir s kristali, kjer boš prepoznal zase, kaj ti predstavlja energija miru, kako jo dosežeš in kako jo lahko zase kultiviraš vsakdan. 

Delavnica bo potekala v petek 14.4.2023 med 18. in 21. uro v  Ljubljani. 

Cena delavnice znaša 88 €.

Svoje mesto na delavnici si rezerviraš s plačilom na TRR, podatke za nakazilo in ostale tehnične informacije ti pošljem ob prijavi.

Veselim se te in komaj čakam, da se družimo! 


SVOJO PRIJAVO ODDAŠ TUKAJ: