Delavnica: ZDRAVILNA MOČ KRISTALOV

Te privlačijo kristali in v sebi čutiš, da so nekaj posebnega, ampak se ti zdi, da ne znaš izkoristiti njihovega polnega potenciala? 

Tudi jaz sem se pred leti znašla v podobni situaciji. Pravijo, da te ob pravem času pokličejo prave stvari in mene so kristali poklicali preko sanj. Večkrat so se mi prikradli v sanje, kjer sem jih navdušeno pobirala iz tal in občudovala. Ko sem v resničnem življenju iskala kristale, sem prepoznala, da so z mano že od otroštva, le ozavestila jih nisem zares. 

Tako sem se odprla za raziskovanje njihovih energij in razumevanje njihovega delovanja. Skozi leta sem pridobila znanje o njihovem namenu in uporabi iz različnih smeri. Počasi sem prejeto znanje pretapljala v izkušnje in uporabo kristalov integrirala v svoje dneve,  zato sem resnično vesela, da lahko vse to v obliki delavnice delim s teboj.


NA DELAVNICI ZDRAVILNA MOČ KRISTALOV PREJMEŠ NASLEDNJA ZNANJA:

  1. ZGRADBA IN OBSTOJ KRISTALOV

Pogledali bomo, kaj je pravzaprav namen kristalov, kako so zgrajeni, kaj jim omogoča pretok energije, zakaj lahko sidrajo različne energije in kako se pretok energije skozi kristal razlikuje od pretoka energije skozi človeško telo.

 

2. NEGA KRISTALOV

Povem ti, kako lahko s pomočjo različnih elementov Zemlje, ognja, vode, zemlje in zraka, dosežeš energijsko polnost in čistost svojih kristalov, da lahko najbolj pretočno sidrajo svoj namen.

 

3. OBLIKE KRISTALOV IN NJIHOVI NAMENI

Pogledamo, kako različne oblike kristalov (palice, geode, kocke, piramide, krogle …)  definirajo tok energije in kako jih lahko v svojem življenju uporabiš, da maksimalno izkoristiš energije, ki jih sidrajo. Prav tako se dotaknemo tudi postavljanja kristalnih mrež in njihovega namena.

 

4. BRANJE ENERGIJ KRISTALOV

Naučim te preproste tehnike prebiranja energije kristalov, ki jo boš lahko uporabil za katerikoli kristal ali predmet.

 

5. UPORABA KRISTALOV ZA ZDRAVLJENJE

Zaupam ti, kaj pomeni kristalno zdravljenje, kako delujejo kristali na različne nivoje človeškega telesa in kako jih lahko informiramo. Predam ti enostavne tehnike, ki jih lahko uporabljaš, zato da bo tvoje telo in posledično življenje bolj pretočno in polno.

 

Cel čas našega druženja bomo vso teoretično znanje podkrepili s praktičnimi primeri in rituali, zato si povabljen-a, da prineseš tudi svoje kristale, v kolikor jih imaš, zato da se z njimi še globje povežeš. V kolikor jih nimaš, ne skrbi, veliko jih bo na voljo, da jih lahko začutiš in uporabiš tekom delavnice. 


BONUSI


1. Skripta

Na delavnici prejmeš skripto z vsem teoretičnim znanjem, opisanimi tehnikami in rituali.


2. Kristali

Prejmeš tudi nekaj kristalov, s katerimi lahko izvajaš kristalna zdravljenja tudi po delavnici.


Si pripravljen spoznati zdravilno moč kristalov in ponesti svoje sodelovanje z njimi na nov nivo?

Potem te vabim na delavnico Zdravilna moč kristalov, kjer boš osvojil-a znanje in praktične izkušnje povezovanja s kristali.

Delavnica bo potekala v soboto 19.11.2022 med 10. in 13. uro v prostorih Društva za razvijanje čuječnosti na Cankarjevi ulici 9 v Ljubljani.

Cena delavnice znaša 80 €.

Svoje mesto na delavnici si rezerviraš s plačilom na TRR, podatke ti pošljem ob prijavi <3

Veselim se te in komaj čakam, da se družimo! 


SVOJO PRIJAVO ODDAŠ TUKAJ: