Sveti večeri: ZAČUTI SVOJO ŽENSKO ENERGIJO

Rituali posvečeni prebujanju božanske ženske energije

Sporočam ti, da bom ponovno izvedla pet smiselno povezanih večernih srečanj, v katerih bomo obujale svojo sveto žensko energijo in zdravile žensko energijsko matrico. Vsako srečanje bo posvečeno temi, ki igra veliko vlogo pri odkrivanju in utelešanju ženske esence. Različne aspekte našega delovanja bomo uskladile in se preko kanaliziranih ritualov in aktivacij odprle za individualno žensko energijo, ki jo vsaka posebej uteleša.  

Z obujanjem različnih aspektov sebe ugotavljam, kako zelo uživam v ritualih in kako zelo naravno nam je vsem ženskam, da skupaj izvajamo rituale, se prebujamo in odpiramo. Kadar smo tako globoko povezane s seboj in druga z drugo, se nam aktivirajo spomini o svetlem in svobodnem doživljanju svoje energije. In prav zdaj nas obdobje na planetu Zemlja ponovno vodi, da prebudimo svojo svetost, jo negujemo in vsak trenutek brezpogojno delimo z ljudmi, s katerimi smo obdane. 

Zato te vabim, da si v nadaljevanju prebereš program in se nam pridružiš pri prebujanju in globjem čutenju sebe.

Vsako srečanje je sestavljeno iz:

– jasnosti o izbrani temi,

– izvajanju ritualov z zvezdnimi vodami,

– kanaliziranih svetih ritualov čiščenja, informiranja in zdravljenja ženske energijske matrice,

– individualnega kristalnega zdravljenja in aktivacije svetlobnih zapisov iz izbranega področja.

 

SPOZNAJ VSEBINO SVETIH VEČEROV:

  1. srečanje: PREBUJANJE VARNOSTI

Prvo srečanje bo namenjeno energijskemu čiščenju in energijski pripravi na vse naslednje večere. Spoznale bomo, zakaj se včasih počutimo utesnjene ter kako očistimo naš sveti tempelj in ustvarimo varnost v sebi,  da se lahko naše duhovno bitje popolnoma utelesi in izrazi v svojem namenu. 

V prvem srečanju nas spremlja energija zvezdne vode Scorpius, s katero tudi izvajamo rituale.

 

2. srečanje: ZAUPANJE V TOK ŽIVLJENJA

V drugem srečanju bomo umirjale in sproščale živčni sistem, spoznale bomo moč sedanjega trenutka in kako lahko delujemo, da smo polno prisotne. Z kanaliziranimi rituali in kristalnimi zdravljenji se bomo odprle za pretok lastne božanske energije, božanske podpore in zaupanja v življenje.

V drugem srečanju se povezujemo in izvajamo rituale z energijo zvezdne vode Lyra.

 

3. srečanje: MEHKO SRCE 

V tretjem srečanju Svetih večerov se potopimo v globine srca, prebujamo srčnost in aktiviramo vrelec ljubezni. Spoznamo naravna čustva, njihov pomen in namen ter kako lahko delujemo, da ostajamo v čistem toku svoje energije. S kristalnim zdravljenjem in kanaliziranim ritualom se bomo potopile v polje brezpogojne ljubezni.

V tretjem srečanju nam pri izvajanju ritualov drži energijo zvezdna voda Aquarius.

 

4. srečanje: UŽITEK V TELESU 

V četrtem srečanju spoznamo, kako aktiviramo spolno življenjsko energijo in jo uporabljamo za večjo pretočnost telesa. S kanaliziranimi rituali mehčamo svoje telo, ustvarjamo prostor za kultiviranje užitka ter spoznamo rituale za čutno doživljanje svojega telesa. Predstavim ti tudi kristalne joni jajčke in kako ti lahko njihova uporaba koristi pri prebujanju in utelešanju spolne energije.

V četrtem srečanju prebujamo spolno energijo v ritualih z zvezdno vodo Cassiopeia.

 

5. srečanje: INTEGRACIJA

Na zadnjem srečanju Svetih večerov integriramo vse pretekle modrosti in pogledamo, kako se vsa področja, ki smo jih v preteklih srečanjih aktivirale, med seboj prepletajo, kako teče čustvena energija, kako spreminjamo kolektivno zavest, kako kreiramo skozi svoje telo in prizemljujemo našo energijo. To je naše zadnje druženje v sklopu svetih večerov, zato nas čaka tudi ritual zapiranja energije.

 


BONUSI


1. Knjižica

Na vsakem srečanju prejmeš zbrano jasnost, ki se ji takrat posvečamo in dodatne usmeritve glede posameznega področja, ki ga takrat prebujamo in aktiviramo.


2. Meditacije

Po vsakem srečanju prejmeš tudi meditacije, s katerimi boš lahko ohranjala prebujeno energijo oz. jo ponovno prebudila, ko boš želela.


3. Kristal

Podarim ti kristal, ki bo tekom naših ritualov sidral energijo, da boš lahko tudi med in po srečanjih ostajala v stiku s svojo energijo.


4. Popust ob nakupu

Želim si, da rituali postanejo del tvoje duhovne prakse tudi po naših srečanji, zato ti podarjam več kot 20 % popust ob nakupu Zvezdnih vod.

SE ŽELIŠ PONOVNO ZAČUTITI IN PRITI V STIK S SVOJO ENERGIJO?

Potem te vabim na pet srečanj Svetih večerov, kjer se bomo ob kristalih in v soju sveč posvetile ritualom prebujanja božanske ženske energije. Spoznala boš različne rituale in načine, ki ti bodo pomagali, da ostajaš v svojem toku energije.

Sveti večeri bodo potekali med 18. in 20. uro ob petkih ob naslednjih datumih:

20.1.2023, 27.1.2023, 3.2.2023, 10.2.2023 in 17.2.2023.

Družile se bomo v energijsko čistem prostoru z visoko vibracijo, ki je namenjen energijskim zdravljenjem v Ljubljani.

Cena petih dvournih srečanj je 160 €.

Svoje mesto na delavnici si rezerviraš s plačilom na TRR, podatke za nakazilo in ostale tehnične informacije ti pošljem ob prijavi. Za vsa vprašanja sem ti na voljo na anja@anjakobale.com .

 

Veselim se te in komaj čakam, da se bomo skupaj predajale ritualom in prebujale svetost naše energije <3


VTISI PRETEKLIH SVETIH VEČEROV

”Iskrena hvala ti za vse, res se je v meni nekaj premaknilo in prepričana sem, da bo se veliko lepega. Veselim se naših novih srečanj!

Ž. Č. S. 

”Sveti večeri so presegli moja pričakovanja – zelo lepa energija, super družba, sprostitev in Anja, ki ti s svojo božansko energijo preda novo znanje, te popelje v čudovite rituale in kristalno zdravljenje. Priporočam vsaki ženski, ki si želi vzeti čas zase in ponovno začutiti svojo žensko energijo. Jaz sem noro uživala! 🌺

T.S.


SVOJO PRIJAVO PUSTIŠ TUKAJ: