Individualna kristalna
zdravljenja

Želiš vzpostaviti ravnovesje, transformirati določene mentalne koncepte ali čustva in ponovno začutiti svoj tok energije?

Zate ponujam individualne energijske terapije s kristali, ki te podprejo na vseh področjih.

Trenutno se vsi nahajamo v obdobju transformacije, v obdobju prehoda v drugačno in našemu umu še nepoznano realnost in popolnoma normalno je, da smo soočeni z nihanji energije in marsikaterim notranjim izzivom. Z zavedanjem in upoštevanjem svojih notranjih procesov, pravilnim pristopom in ustrezno energijsko podporo lahko preoblikujemo trenutno doživljanje realnosti.

V moji ponudbi najdeš tudi individualno zdravljenje s kristali. To je vrsta energijske terapije, kjer te preko kristalov in drugih tehnik vzpostavljanja pretoka podprem tako na fizičnem kot čustvenem, mentalnem in energijskem nivoju tvojega obstoja.

Kristali so zaradi svoje urejene molekulske strukture sposobni prevajanja visoko frekvenčnih vibracij. Ob pravilni uporabi jih lahko koristimo za odpravljanje napetosti in vzpostavljanje ravnovesja skozi telo. 


KAKO TI LAHKO KRISTALNO ZDRAVLJENJE KORISTI?

  • Kristalno zdravljenje bo sprostilo energijske, mentalne in čustvene blokade, ki so se že lahko izrazila tudi kot fizična stanja izven ravnovesja.

  • S sprostitvijo blokad se bo povečala pretočnost tvojega telesa in se zvišala raven tvoje energije.

  • V tvojem telesu in v tvojih dnevih bo večja pomirjenost in prisotnost.

  • Med in tudi po terapiji boš deležen uvidov glede svojih konceptov in delovanja v svetu.


KAKO POTEKA NAJINO SREČANJE?

  1. Pogovor

Najino srečanje poteka v energijsko čistem prostoru z visoko vibracijo, ki je namenjen energijskim zdravljenjem. Na začetku se pogovoriva o tvojih trenutnih izzivih, zato da jih prineseva v ospredje. Ves čas sem povezana z duhovnim vodstvom in dovoljujem pretok informacij in energije, ki se stekajo skozi moje v tvoje energijsko polje in ga nastavljajo na vibracijo, ki jo potrebuješ za vzpostavitev ravnovesja.

2. Kristalno zdravljenje

Glede na tvoje izzive izberem primerno kristalno zdravljenje, zato da vse procese, ki so v ospredju, transformirava na energijskem in ostalih nivojih. Uležeš se na udobno podlago in sprostiš, med tem ko se jaz povezujem z duhovnim vodstvom in preko postavljanja kristalov in njihove aktivacije vzpostavljam pretok v tvojem energijskem polju.

3. Pogovor o procesu in ozaveščanje

Najino srečanje zaključiva s prizemljevanjem tvoje energije in pogovorom o tvojih spoznanjih in uvidih, ki si jih prejel preko celotnega procesa. Predam ti tudi usmeritve, kako lahko zavestno deluješ v naslednjih dneh, da se vsi procesi prizemljijo skozi vse nivoje tebe. 


KDAJ POTEKAJO NAJINA SREČANJA?

po dogovoru


KJE POTEKAJO NAJINA SREČANJA?

Ljubljana/Maribor


KAKŠNA JE
CENA STORITVE?

88 €


ŽELIŠ RAZISKATI DELE SEBE IN ZAŽIVETI BOLJ SVOBODNO IN PRETOČNO?

Pošlji mi sporočilo: