INDIVIDUALNA KRISTALNA ZDRAVLJENJA

NAPOLNI SE Z IZVORNO ENERGIJO IN SE PONOVNO ZAČUTI

Kristalno zdravljenje je vrsta energijske terapije, kjer se povežem z višjimi nivoji obstoja in odprem prostor, da se preko mojega energijskega polja steka energija, ki jo v tistem trenutku najbolj potrebuješ. Uporaba kristalov mi omogoča, da se energija še močneje steka, razpleta in sidra v tvoje energijsko polje in v tvoje telo. Tako preko kristalov, Zvezdnih vod in drugih tehnik zdravljenja ustvarim in držim prostor, da prideš v stik z izvorno energijo, energijo brezpogojne ljubezni in sprejemanja. V tem stanju se razrešujejo vzorci in sproščajo zastale energije oz. stanja, ki si jih v tistem trenutku pripravljen spustiti in zaobjeti z ljubeznijo. 

Ves čas kristalnega zdravljenja ležiš na udobni podlagi, tvoja edina naloga je dovoljevanje in sprejemanje. Tvoje telo se globoko sprošča in postane pretočno za vse božanske energije. Vsi nivoji tebe, čustvene energije, mentalni prostor in fizično telo, se uskladijo in naravnajo na tvojo dušno vibracijo.

Najino srečanje poteka v energijsko čistem prostoru z visoko vibracijo, ki je namenjen energijskim zdravljenjem. Na kristalno zdravljenje lahko prideš z izbrano namero (izbereš kaj želiš transformirati in razrešiti) ali zgolj na energijsko polnjenje in usklajevanje z višjimi vibracijami, da prejmeš brezpogojno ljubezen tam, kjer jo najbolj potrebuješ.

Zdravljenje zaključiva s prizemljevanjem tvoje energije in s pogovorom. Na podlagi dobljenih informacij, ti predam tudi usmeritve, kako lahko zavestno deluješ v naslednjih dneh, da se vsi procesi prizemljijo skozi vse nivoje tebe in da še naprej ohranjaš svojo kristalno povezavo.


KAKO TI LAHKO KRISTALNO ZDRAVLJENJE KORISTI?

  • Kristalno zdravljenje bo sprostilo energijske, mentalne in čustvene blokade, ki so se že lahko izrazila tudi kot fizična stanja izven ravnovesja.

  • S sprostitvijo energijskih blokad se bo povečala pretočnost tvojega telesa, raven tvoje energije pa se bo zvišala. Tako bo v tvojem telesu in doživljanju večja pomirjenost, usklajenost in prisotnost.

  • Med in tudi po terapiji boš deležen uvidov glede svojih konceptov in vzorcev delovanja, ki ti preprečujejo, da živiš v bolj utelešeni verziji sebe. Prejeta energija ti bo omogočala, da ustvariš prostor za nove premike skladno s svojo dušo.

MED KRISTALNIM ZDRAVLJENJEM UPORABLJAM TUDI ZVEZDNE VODE

Zasnovala sem štiri izdelke, Zvezdne vode, ki te celostno podprejo pri transformaciji tvoje zavesti, te postavijo v ravnovesje in ti odpirajo pot, da tvoja notranja svetloba še močneje zasije.

Njihov namen je preko svetih ritualov z vodo, obogateno s kristalnimi vibracijami, preoblikovati odnos do telesa – svetega templja tvoje zavesti in v tebi prebuditi ljubezen do lastnega obstoja.

Želim te podpreti in razvajati, zato tudi med kristalnim zdravljenjem uporabljam Zvezdne vode za informiranje in odpiranje tvojega energijskega polja, da je lahko tvoja izkušnja še bolj pretočna, usklajena in v ljubezni.


KDAJ POTEKAJO NAJINA SREČANJA?

po dogovoru


KJE POTEKAJO NAJINA SREČANJA?

Ljubljana ali Maribor


KAKŠNA JE
CENA STORITVE?

88 €


POTREBUJEŠ IDEJO ZA DARILO?

V kolikor želiš obdariti svoje bližnje, ponujam tudi možnost nakupa darilnega bona. To je odlična priložnost, da nekomu podariš globok stik s seboj, zdravljenje duše in polnjenje na izvorno energijo.

Pošlji mi sporočilo preko obrazca na dnu strani in podari svojim najdražjim povezavo z najčistejšimi deli sebe. 

KRISTALNO ZDRAVLJENJE NA DALJAVO

Omogočam tudi individualno kristalno zdravljenje na daljavo. V tem primeru najino srečanje poteka preko aplikacije Zoom.

Energija ne pozna časa in prostora zato individualno kristalno zdravljenje na daljavo poteka po enakem postopku kot v živo, le da tukaj ti poskrbiš, da tvoja internetna povezava deluje brezhibno in da za 90 minut najinega srečanja pripraviš svoj prostor in poskrbiš, da te nihče ne bo motil. Priporočam ti, da prostor dobro prezračiš, prekadiš s kadili, prineseš vanj kristale, če jih imaš in nasploh ustvariš prijetno vzdušje. To ti bo omogočalo, da se boš lahko v polnosti sprostil in odprl za sprejemanje višjih vibracij. 

 


SE ŽELIŠ PONOVNO ZAČUTITI IN NAPOLNITI NA SVOJO ENERGIJO?