Individualno prenašanje sporočil duhovnega vodstva

Si kdaj zaželiš, da bi lahko videl širšo sliko svojega življenja? Prepoznal učenja v svojih izzivih, da bi se lahko usmeril v lahkotnejše delovanje? Dostopal do dušnih vizij in jim tudi sledil?

Vsak izmed nas ima ob sebi duhovno vodstvo, ki varuje naš obstoj, nas vodi in usmerja, da kot duša izživimo svoja učenja in smo s svojim izrazom največji doprinos ljudem in okolju, v katerem obstajamo. 

Duhovni vodniki, angeli, nadangeli, bogovi, boginje so energijska bitja višjih dimenzij, ki dostopajo do različnih energijskih zapisov in izvornih resnic. Vidijo širšo sliko obstoja in nam lahko osmislijo marsikatero situacijo, v kateri ne prepoznamo rešitve. So bitja višjih vibracij, vibracij brezpogojne ljubezni, miru, ravnovesja in pretoka, zato nas povezovanje z njimi vedno znova vrača v naše pravo bistvo – ljubezen. 

Naše osebno duhovno vodstvo pozna načrt duše, zato nas ves čas ljubeče usmerja po poti, ki je najbolj skladna z našo dušno resnico. 

Kot medij lahko zate odprem svoje energijsko polje za prenos informacij in energije tvojega duhovnega vodstva.

Kot medij se lahko zate povežem s tvojimi angeli, ki preko mojega energijskega polja predajo sporočila in energijo, ki jo prav v tistem času in prostoru potrebuješ slišati in prejeti. Tvoji angeli ti predajo jasne usmeritve, kako lahko deluješ v največji usklajenosti s svojo dušo, povežejo te s tvojo resnico, na energijskem nivoju pa se vate nalagajo energijske kode oz. energijski zapisi, ki ti bodo držali prostor globje povezave s seboj še nekaj časa v prihodnosti. To lahko v dnevih po najinem srečanju opaziš kot splošno boljše počutje, čutenje višjih vibracij ljubezni, zaupanja in ravnovesja ali kot globoko vedenje in razumevanje določenih situacij iz višje perspektive.


KAKO POTEKA NAJINO SREČANJE?

Ko začutiš, da želiš prejeti jasnost in energijo svojih angelov, mi pošlješ sporočilo preko spodnjega obrazca, da se dogovoriva za termin individualnega prenašanja sporočil duhovnega vodstva. Pošljem ti priročnik z dodatnimi navodili glede najinega srečanja in meditacijo, ki te bo energijsko odprla in podprla pri prejemanju energije tvojega duhovnega vodstva.

Najino srečanje poteka v energijsko čistem prostoru, ki podpira energijska zdravljenja in energijske transmisije. Še pred tvojim prihodom prostor energijsko očistim in pripravim, tako da se lahko vsa energija duhovnega vodstva steče v tvoje polje.

V začetnih minutah ti razložim potek najinega srečanja, nato pa te povabim, da se udobno namestiš in sprostiš, med tem ko jaz potrebujem nekaj minut, da se umirim in povežem s tvojimi osebnimi angeli. 

Ko je moje energijsko polje dovolj sproščeno, se začnejo skozi mene stekati sporočila in energija tvojih osebnih angelov. Tvoji angeli ti predajo uvodna sporočila, ta, ki so zate v tem času in prostoru najbolj pomembna in te bodo v tem obdobju tvojega življenja najbolj podprla. Po uvodnem sporočilu ti angeli odprejo prostor, da lahko postaviš svoja vprašanja. Vsak odgovor angelov pride kot večji paket jasnosti, zato imaš na voljo med 5 do 6 vprašanj.

Čas predajanja oz. kanaliziranja sporočil je omejen na 60 minut, vsa sporočila pa lahko tudi zvočno posnameš. Po predajanju sporočil poterbujem nekaj minut, da se popolnoma prizemljim in zasidram nazaj v telo.

Po najinem srečanju pa … integracija nasvetov in usmeritev, poslušanje posnetka

Energija bo s tabo še nekaj časa, te bo podpirala pri korakih v smeri proti sebi.. Prejmeš nasvete in usmeritve, kako delovati, tudi eneergija te bo močno podpirala v tej smeri, kar boš lahko občutil
KDAJ POTEKAJO NAJINA SREČANJA?

po dogovoru


KJE POTEKAJO NAJINA SREČANJA?

Ljubljana/Maribor


KAKŠNA JE
CENA STORITVE?

88 €


INDIVIDUALNO PRENAŠANJE SPOROČIL DUHOVNEGA VODSTVA NA DALJAVO

Omogočam tudi individualno prenašanje sporočil duhovnega vodstva na daljavo. V tem primeru najino srečanje poteka preko aplikacije Skype.

 


ŽELIŠ JASNOST SVOJEGA DUHOVNEGA VODSTVA?

Pošlji mi sporočilo: