INDIVIDUALNO PRENAŠANJE SPOROČIL 

DUHOVNEGA VODSTVA

Si kdaj zaželiš, da bi lahko videl širšo sliko svojega življenja? In prepoznal učenja v svojih izzivih, da bi se lahko usmeril v lahkotnejše delovanje? Ali dostopal do dušnih vizij in jim tudi sledil?


PRAV VSAK IZMED NAS JE OBDAN Z BREZPOGOJNO LJUBEZNIJO DUHOVNEGA VODSTVA IN NJIHOVIMI USMERITVAMI

Vsaka oseba ima ob sebi duhovno vodstvo, ki varuje njen obstoj in je vodena, da kot duša izživi svoja učenja in je s svojim izrazom največji doprinos ljudem in okolju, v katerem obstaja. Duhovni vodniki, angeli, nadangeli, bogovi, boginje so energijska bitja višjih dimenzij, ki dostopajo do različnih energijskih zapisov in izvornih resnic. Vidijo širšo sliko obstoja in nam lahko osmislijo marsikatero situacijo, v kateri ne prepoznamo rešitve. So bitja višjih vibracij, vibracij brezpogojne ljubezni, miru, ravnovesja in pretoka, zato nas povezovanje z njimi vedno znova vrača v naše pravo bistvo – ljubezen. 

Naše osebno duhovno vodstvo pozna načrt naše duše, zato nas ves čas ljubeče usmerja po poti, ki je najbolj skladna z našo resnico. Povezovanje z njimi nam osmisli življenje, preko njihove energije pa močneje čutimo sebe in svoj namen.


KOT MEDIJ LAHKO ZATE ODPREM SVOJE ENERGIJSKO POLJE ZA PRENOS SPOROČIL IN ENERGIJE TVOJEGA DUHOVNEGA VODSTVA

Kot medij za prenos sporočil se lahko zate povežem s tvojimi angeli, ki preko mojega energijskega polja predajo sporočila in energijo, ki jo prav v tistem času in prostoru potrebuješ slišati in prejeti. Tvoji angeli ti predajo jasne usmeritve, kako lahko deluješ v največji usklajenosti s svojo dušo, povežejo te s tvojo resnico in ljubeznijo, na energijskem nivoju pa se vate nalagajo energijske kode oz. energijski zapisi, ki ti bodo držali prostor globje povezave s seboj še nekaj časa v prihodnosti. Med ritualom prenašanja sporočil oz. kanaliziranja ozavestiš višje dimenzije sebe, tvoje energijsko polje se napolni z angelsko brezpogojno ljubeznijo, sprejemanjem in milino. Ti občutki so močno prisotni tudi po najinem srečanju, opaziš pa lahko splošno boljše počutje, čutenje višjih vibracij ljubezni, zaupanja in ravnovesja ali globoko vedenje in razumevanje določenih situacij iz višje perspektive. 


KAKO POTEKA NAJINO SREČANJE?

Ko začutiš, da želiš prejeti jasnost in energijo svojih angelov, mi pošlješ sporočilo preko spodnjega obrazca, da se dogovoriva za termin individualnega prenašanja sporočil duhovnega vodstva in ti pošljem priročnik z dodatnimi navodili glede najinega srečanja.

Najino srečanje poteka v energijsko čistem prostoru, ki ga še pred tvojim prihodom energijsko postavim in pripravim tako, da se lahko vsa energija duhovnega vodstva steče v tvoje polje.

V začetnih minutah ti razložim potek najinega srečanja, nato pa te povabim, da se udobno namestiš in sprostiš, med tem ko jaz potrebujem nekaj minut, da se umirim in povežem s tvojimi osebnimi angeli. 

Ko je moje energijsko polje dovolj sproščeno, se začnejo skozi mene stekati sporočila in energija tvojih osebnih angelov. Tvoji angeli ti predajo uvodna sporočila, ta, ki so zate v tem času in prostoru najbolj pomembna in te bodo najbolj podprla. Po uvodnem sporočilu ti angeli odprejo prostor, da lahko postaviš svoja vprašanja. Vsak odgovor angelov pride kot večji paket jasnosti, zato imaš na voljo med približno 5 do 6 vprašanj. Ves čas mojega predajanja sporočil se vate zliva ljubezen tvojih angelov in tvoje duše. Tako prideš v globok stik s svojo resnično energijo.

Čas predajanja oz. kanaliziranja sporočil je omejen na 60 minut, vsa sporočila pa lahko tudi zvočno posnameš. Po predajanju sporočil potrebujem nekaj minut, da se popolnoma prizemljim in zasidram nazaj v telo. Zaključiva še s kratkimi usmeritvami za naprej, saj bo te bo energija tvojega duhovnega vodstva močno podpirala v naslednjih tednih in je zate bistvenega pomena, da vse nasvete in usmeritve na svoj način integriraš v življenje.

Čas najinega srečanja je 90 minut.

 


KDAJ POTEKAJO NAJINA SREČANJA?

po dogovoru


KJE POTEKAJO NAJINA SREČANJA?

Maribor ali v živo preko spleta


KAKŠNA JE
CENA STORITVE?

88 €

INDIVIDUALNO PRENAŠANJE SPOROČIL DUHOVNEGA VODSTVA NA DALJAVO

Omogočam tudi individualno prenašanje sporočil duhovnega vodstva na daljavo. V tem primeru najino srečanje poteka preko aplikacije Zoom.

Energija ne pozna časa in prostora zato individualno prenašanje sporočil duhovnega vodstva na daljavo poteka po enakem postopku kot v živo, le da tukaj ti poskrbiš, da tvoja internetna povezava deluje brezhibno in da za 90 minut najinega srečanja pripraviš svoj prostor in poskrbiš, da te nihče ne bo motil. Priporočam ti, da prostor dobro prezračiš, prekadiš s kadili, prineseš vanj kristale, če jih imaš in nasploh ustvariš prijetno vzdušje. To ti bo omogočalo, da se boš lahko v polnosti sprostil in odprl za sprejemanje sporočil tvojih angelov. Tudi tukaj lahko vsa sporočila zvočno posnameš.


POTREBUJEŠ IDEJO ZA DARILO?

V kolikor želiš obdariti svoje bližnje, ponujam tudi možnost nakupa darilnega bona. To je odlična priložnost, da nekomu podariš globok stik s seboj, jasnost njegovih angelov in povezavo z brezpogojno ljubeznijo.

Pošlji mi sporočilo preko obrazca na dnu strani in podari svojim najdražjim povezavo z najčistejšimi deli sebe.


ŽELIŠ ZAČUTITI VIŠJE DIMENZIJE LJUBEZNI IN PREJETI JASNOST SVOJIH ANGELOV?