Joni večer

Joni je izraz, ki predstavlja ženske spolne organe in s tem postaja izraz za tempelj, svetišče oz. sveti prostor izraza ženske energije. Ženska energija je princip ustvarjanja, kreacije in drži polje, skozi katerega se lahko dušna energija izrazi.  

Da je lahko vsak izraz ženske energije unikaten in edinstven, potrebujemo utelesiti in prizemljiti vso dušno energijo tudi v naše spolne organe. Velikokrat pa se zgodi, da se zaradi različnih razlogov izmikamo svoji spolni energiji in življenju skozi njo. Na spolno energijo je pripetih veliko obsodb, ki skupaj s slabimi izkušnjami še otežijo čutenje najpomembnejšega predela ženskega telesa. 

Ženska povezana z maternico je v stiku s svojo modrostjo, utelešena v svoji moči ljubezni in dovoljuje pretok skozi svoje spolne organe, da se lahko vesoljni princip ustvarjanja sam dogaja skozi njo in za njo. 

Spolna energija tako ne predstavlja samo izraza znotraj spolnosti ampak je izraz celotne življenjske energije. Iz spolne energije smo bili ustvarjeni in spolna energija nam je dana za ustvarjanje svojega življenja na kakršenkoli način. 

Joni večeri so ustvarjeni z namenom utelešanja v maternico, prebujanja ponovnega čutenja svojih spolnih organov in prepisovanja vseh neprijetnih izkušenj znotraj spolnosti. Ustvarimo varen prostor in se na nežen in ljubeč način odpiramo za čutenje sebe in spolne energije. Preko meditativnih ritualov izvajamo lahke fizične vaje, ki so namenjene vzpostavljanju pretoka skozi vaginalne mišice in mišice medeničnega dna. 

Skupna namera z močno energijsko podporo nam drži prostor, da sprostimo neskladne zapise in preko fizičnih vaj utelesimo svoje dušne resnice o spolni energiji in njenem izrazu.


KDAJ SE ODLOČITI ZA JONI VEČER?

Joni večer je zate, če:

– želiš vstopiti v globji stik s seboj, s svojo spolno energijo,

– želiš prebuditi modrosti svoje maternice,

– se večkrat ”ujameš” v preživetvene mehanizme in si želiš občutiti več pomirjenosti in sproščenosti v svojem telesu,

– se ti zdi, da si veliko v mislih in si težko prisotna znotraj čutenja ali

– se soočaš s hormonskimi neravnovesji oz. nerednim menstrualnim ciklusom.

 

Na joni večerih prebujamo čutenje in pretok skozi spolne organe, sproščamo obsodbe, stiske in napetosti iz mišic in z zavestno prisotnostjo znotraj fizičnih vaj prebujamo varnost in pomirjenost v telesu. Posledično se nam dviguje vibracijsko stanje, pretok v telesu in v življenju nasploh pa se poveča. Tako bodo tvoji dnevi bolj pomirjeni, ti pa boš čutila večjo prisotnost in povezavo s svojim telesom.

Če želiš svoje čutenje še poglobiti, lahko prineseš s seboj tudi kristalni joni jajček. Kristalni joni jajčki so kristali v obliki jajca, ki se že več tisočletij uporabljajo za krepljenje vaginalnih mišic in prebujanje ženske energije. 

V kolikor nimaš svojega kristalnega joni jajčka, se nam lahko vseeno pridružiš. Vaje, ki jih izvajamo in energijski pretok, ki se vzpostavi, te bodo maksimalno podprli, da se močneje zasidraš vase.

Se želiš globje povezati s svojo dušo in ustvarjati preko ženske energije?

Potem te vabim, da se pridružiš na Joni večeru, kjer se bomo skupaj podale v utelešanje ljubezni v sveti prostor ženske energije.

Delavnica bo potekala v sredo 26.4.2023 med 18.30 in 20. uro v  Ljubljani. 

Cena večera znaša 44 €.

Prijaviš se s sporočilom na anja@anjakobale.com (ali izpolniš obrazec spodaj), tvoje mesto pa je rezervirano s plačilom na TRR, podatke za nakazilo in ostale tehnične informacije ti pošljem ob prijavi.

Komaj čakam, da se skupaj podamo v globine svoje energije! 

Prebudi svoj vir ustvarjalnosti z zvezdno vodo Cassiopeia

Zasnovala sem štiri izdelke, Zvezdne vode, ki odpirajo pot do božanskega utelešenja.

Zvezdna voda Cassiopeia aktivira in povečuje spolno, življenjsko energijo energijo in nas vrača v ravnovesje. Umirja hormonska neravnovesja, redna uporaba pa nas odpira za zdravljenje spolnih travm, sprejemanje spolne energije, nam vrača samospoštovanje in nas postavlja v lastno vrednost.


SVOJO PRIJAVO ODDAŠ TUKAJ: