KRISTALNE MEDITACIJE

Kristalne meditacije so srečanja, kjer za nas predajam sporočila in energijo različnih duhovnih vodnikov in kristalnih zavesti.  S kristali ustvarimo močan energijski prostor pretoka, da se lahko vsa energija zlije v tvoje energijsko polje in telo.  Pred meditacijo naredimo rituale, da telo sprostimo in pripravimo na pretok energije.

Na vsaki meditaciji prejmeš tudi kristal, ki sovpada s temo tistega večera. Tekom meditacije kristal služi kot sidrišče izbrane energije, po našem srečanju pa kristal predstavlja portal energije, ki se tekom meditacije zasidra vanj. Tako se lahko kadarkoli pripneš na energijo kristalne meditacije.

_ZBJ9447

KRISTALNA MEDITACIJA: Prebudi svojo žensko energijo

Draga ženska,

Vabim te na Kristalno meditacijo, ki te bo postavila v sam center tvoje energije, te napolnila in te vrnila v večje čutenje sebe.

Meditacija je zate, če se v svojih dnevih težko umiriš in si želiš več stika s svojo pristno energijo, če se soočaš s hormonskimi neravnovesji ali nerednim menstrualnim ciklusom, če želiš prebuditi svojo ustvarjalno energijo ali če želiš lahkotneje potovati s tokom življenja.

Na meditaciji bom predala sporočila in energijo duhovnega vodstva, kristali pa nam bodo držali močan energijski prostor, da se bo vsa energija prizemljila v naša telesa. Tako te bo polnost in tvoja prebujena energija spremljala še nekaj dni po meditaciji.

V začetnem delu meditacije bomo z lahkotnimi vajami sprostili in odprli fizična telesa za pretok energije, nato pa bom predala sporočila in energijo duhovnega vodstva. Na meditaciji prejmeš tudi svoj kristal, ki bo držal tvoj portal za vse energijske transmisije, ki se bodo dogajale med meditacijo. Tako ti bo kristal služil kot portal za aktivacijo tvoje ženske energije, kadarkoli boš začutila, da se želiš napolniti na svojo vibracijo in prizemljiti nazaj vase.

Meditacija bo potekala v ponedeljek, 13.3.2023 med 18.00 in 19.30, v centru Ljubljane.

Cena meditacije znaša 44 €.

Prijave sprejemam na anja@anjakobale.com, tvoje mesto je rezervirano s plačilom na bančni račun. Podatke za nakazilo in ostale tehnične informacije ti pošljem ob prijavi.

KRISTALNA MEDITACIJA: Harmonija in ravnovesje tvojega življenja

Večerna meditacija, kjer se bomo v družbi duhovnih vodnikov in kristalnih zavesti sprostili in ponovno prinesli ravnovesje v svoja telesa in posledično svoja življenja.

Preko kanalizirane meditacije te bom popeljala v občutenje miru in harmonije. Tako se bo v tvojem doživljanju ustvaril prostor, da se napolniš s svojo vibracijo in uskladiš vse nivoje sebe.

Kristalna meditacija je sestavljena iz dveh delov.

V prvem delu bomo z lahkotnimi vajami sprostili in odprli fizična telesa za pretok energije. V drugem delu pa bom predala sporočila in energijo duhovnega vodstva. Na meditaciji prejmeš tudi svoj kristal, ki bo odprl portal za vse energijske transmisije, ki se bodo dogajale med meditacijo. Tako ti bo kristal služil kot portal harmonije in ravnovesja tudi po meditaciji oz. kadarkoli se boš z njim povezal.

Meditacija bo potekala v torek, 21.2.2023 med 18.00 in 19.30, v centru Ljubljane.

Cena meditacije znaša 44 €.

Prijave sprejemam na anja@anjakobale.com, tvoje mesto je rezervirano s plačilom na bančni račun. Podatke za nakazilo in ostale tehnične informacije ti pošljem ob prijavi.

 

KRISTALNA MEDITACIJA: Odpri srce čudežem

Meditacija, kjer bom zate kanalizirala duhovne vodnike, ki te bodo ob prisotnosti kristalne zavesti popeljali v globoko čutenje sebe. Skupaj bomo prebudili srčno energijo in se zavestno odprli za vse manifestacije duše v prihajajočem letu.

Kristalna zavest nam bo preko kristalnih mrež in Zvezdnih vod držala močan energijski prostor, da se povežemo z najčistejšimi deli sebe. Podarim ti tudi kristal, preko katerega se bo zgodila aktivacija sprejemanja in dajanja, kristal pa bo ohranjal tvojo odprtost do življenja tudi po meditaciji.

Pridruži se mi v kristalni meditaciji ob koncu leta, ki te bo podprla, da za prihajajoče leto postaviš temelje ljubezni in deluješ iz najčistejših delov sebe.

Meditacija se bo odvila v petek, 30.12.2022, med 19. in 20. uro v centru Ljubljane.

Cena znaša 33 €.

Prijave sprejemam na anja@anjakobale.com, tvoje mesto je rezervirano s plačilom na bančni račun. Podatke za nakazilo in ostale tehnične informacije ti pošljem ob prijavi.


PRIDRUŽI SE MI NA NASLEDNJI KRISTALNI MEDITACIJI