O MENI

V meni je že od nekdaj obstajalo zavedanje, da je življenje lahkotno, svobodno in da obstaja realnost, kjer se vsi zavedamo svojega namena in svojih darov, ki jih z največjo ljubeznijo dajemo v svet. To sem čutila, a sem bila daleč od tega, da bi v takšni realnosti tudi obstajala ali da bi vsaj poznala pot do nje.

Tako me življenje vodi skozi različne izkušnje, kjer intenzivno odkrivam svojo dušno energijo. Končala sem dodiplomski študij kemije in se iz želje po globjem razumevanju človeka in njegovega delovanja vpisala na magistrski študij biokemije. Vzporedno s študijem sem začela spoznavati globine obstoja in pomena življenja in kmalu ugotovila, da vrednote, ki jih imam glede samega življenja in zdravljenja, ki so bile ves čas globoko v meni in so začele počasi prihajati na površje, preprosto ne gredo skupaj z okoljem, v katerem sem bila. Študij biokemije sem zaključila in se z vsem svojim bitjem posvetila raziskovanju zdravljenja iz celostnega pogleda na obstoj.

Zraven lastnega odkrivanja sem se odprla tudi za tečaje, ki so mi bili v danem obdobju namenjeni. Vsi tečaji, ki so bili del moje poti so služili zgolj spominjanje vsega, kar mi je bilo nekoč popolnoma naravno.

Eden izmed tečajev, ki mi je razširil zavedanje o umetnosti in izražanju je tečaj Ekspresivne umetnostne terapije (Expressive Art Therapy, dr. Avi Goreen-Bar). Pri ekspresivni umetnosti terapiji se uporablja različne modalitete umetnosti za razreševanje osebnostnih izzivov. Pri tem pride do izkustvenega osmišljanja, ki sproži globoko ozaveščanje danega izziva.

Ustvarjalni proces zame predstavlja nov svet in tukaj je moja ljubezen do ustvarjanja dobila še večji pomen. Na mojo pot je prišla poslovna priložnost, da ta dar  tudi prebudim in izrazim. Kasneje so se znotraj te zgodbe rodili moji prvi izdelki, ki jih danes najdeš v moji ponudbi pod imenom Zvezdne vode.

Že od nekdaj čutim močno povezavo z naravo, tudi s kristali, zato je bil naslednji logični korak tečaj kristaloterapije (Napredna šola za kristaloterapevte, Mihael Žmahar), kjer sem lahko vso čutenje glede kristalov prizemljila. Tukaj sem dobila vpogled v svetost kristalnih energij in njihovo delovanje. Spoznala sem različne pristope, ki pripomorejo k zdravljenju čustev, rušijo in na novo sestavljajo mentalne koncepte in vračajo pretok v fizično telo.

Če se spomnim svojega otroštva, imam občutek, da sem vedno živela v svojem ‘sanjskem svetu’, ki je bil včasih bolj pristen od tega, v katerem sem se znašla. Nisem razumela, zakaj svet deluje tako kot deluje in moja senzitivnost na vse, v vsakem pomenu besede, je bila velik dar, a je takrat nisem niti malo razumela, k večjemu mi je povzročala težave. Življenjske situacije so me po božanskem načrtu prisilile, da sem svoje darove zatrla, dokler nisem ponovno odkrila poti do svojega ‘sanjskega sveta’. Udeležila sem se tečajev kanaliziranja (Celestial Inspiration I, II, Tjaša Dorelay), kjer sem spoznala tehniko prenašanja sporočil duhovnega vodstva. Sprejela sem, da je moja senzitivnost zares velik dar in ugotovila, da je moj ‘sanjski svet’ ves čas na dosegu roke in da lahko svoje darove zdravljenja še bolj pretočno in lahkotno dajem v svet.

Vsa izobraževanja so mi omogočila in mi še omogočajo, da prinašam ospredje različna človeška delovanja z namenom utelešanja višjih vibracij. Preko svojega pretoka raziskujem duhovne resnice in vsa znanja in izkušnje združujem v storitve, dogodke, vsebine in izdelke, da lahko del mojega sveta delim tudi s teboj.

HVALA, DA SI DEL MOJE ZGODBE TUDI. 

PREVERI, KAKO LAHKO SODELUJEVA.

 

ZVEZDNE VODE

Zasnovala sem štiri izdelke, Zvezdne vode, ki odpirajo pot do božanskega utelešenja.

Sestavljene so iz različnih kombinacij kristalov, ki podpirajo štiri različna področja našega življenja. 

Redna uporaba Zvezdnih vod in izvajanje ritualov transformira odnos do telesa – svetega templja tvoje zavesti in v tebi prebudi ljubezen do lastnega obstoja.

_ZBJ9002

INDIVIDUALNE STORITVE

KRISTALNO ZDRAVLJENJE

_ZBJ9186

PRENAŠANJE SPOROČIL DUHOVNEGA VODSTVA

_ZBJ9467
_ZBJ9381

DOGODKI

Prirejam dogodke in delavnice, kjer prenašam sporočila in energijo višjih zavesti. Na dogodkih nas spremljajo kristali, izvajamo rituale in se povezujemo z najčistejšimi deli sebe. 

BREZPLAČNE VSEBINE

Ustvarila sem prostor,  kjer so na enem mestu zbrani rituali in vsebine, ki te bodo globje povezali s seboj, ti pomagali, da se boš močneje čutil, bolje razumel svet, v katerem obstajaš in lahkotneje ustvarjal pretočno življenje. 


ŽELIŠ PRITI NA DOGODEK, INDIVIDUALNO SREČANJE ALI NA KAKŠEN DRUG NAČIN SODELOVATI Z MANO?