Spoznaj me

V meni je že od nekdaj obstajalo zavedanje, da je življenje lahkotno, svobodno in da obstaja realnost, kjer se vsi zavedamo svojega namena in svojih darov, ki jih z največjo ljubeznijo dajemo v svet. To sem čutila, a sem bila daleč od tega, da bi v takšni realnosti tudi obstajala ali da bi vsaj poznala pot do nje.

Tako me življenje vodi skozi različne izkušnje, kjer intenzivno odkrivam svojo pot. Končala sem dodiplomski študij kemije in se iz želje po globjem razumevanju človeka in njegovega delovanja vpisala na magistrski študij biokemije. Vzporedno s študijem sem začela spoznavati  globine obstoja in pomena življenja in kmalu ugotovila, da vrednote, ki jih imam glede samega življenja in zdravljenja, ki so bile ves čas globoko v meni in so začele počasi prihajati na površje, preprosto ne gredo skupaj z okoljem, v katerem sem bila. Študij biokemije sem zaključila z odliko in se z vsem svojim bitjem posvetila raziskovanju zdravljenja iz celostnega pogleda na obstoj.

Zraven lastnega odkrivanja sem se odprla tudi za tečaje, ki so mi bili v danem obdobju namenjeni.

Eden izmed tečajev, ki mi je razširil zavedanje o umetnosti in izražanju je tečaj Ekspresivne umetnostne terapije (Expressive Art Therapy, dr. Avi Goreen-Bar). Pri ekspresivni umetnosti terapiji se uporablja različne modalitete umetnosti za razreševanje osebnostnih izzivov. Pri tem pride do izkustvenega osmišljanja, ki sproži globoko ozaveščanje danega izziva.

Ustvarjalni proces zame predstavlja nov svet in tukaj je moja ljubezen do ustvarjanja dobila še večji pomen. Kmalu po začetku tečaja sem spoznala Miha. Miha Itanimon Korošec je v moje življenje prišel ob božanskem času s ponudbo izdelovanja lovilcev sanj s kristali, ki odpirajo energijske portale. Že po nekaj minutah pogovora sva ugotovila, da se v vrednotah in pogledih na svet ujameva kot dva koščka sestavljanke. Najino sodelovanje se je začelo še isti dan, ko sva se spoznala, dogovorila sva se za poskusno izdelovanje lovilcev sanj in naslednje srečanje. Izdelani lovilci sanj so potrdili vse, kar sva oba čutila že ob najinem prvem pogovoru. Namenjena sva si bila pa čeprav še nisva jasno poznala razsežnosti najine zgodbe. Danes odkrivava, da najino sodelovanje presega lovilce sanj in da naju čaka še veliko več kot to. Tukaj te povabim, da za globje odkrivanje najine zgodbe slediš blagovni znamki Dream Creator.

Kristali so mi bili blizu že od nekdaj in so že od otroštva kar sami prihajali do mene. Zdaj pa sem še ustvarjala svete predmete s kristali, zato je bil naslednji logični korak tečaj kristaloterapije (Napredna šola za kristaloterapevte, Mihael Žmahar). Tukaj sem dobila vpogled v svetost kristalnih energij in njihovo upravljanje. Spoznala sem različne pristope, ki pripomorejo k zdravljenju čustev, rušijo in na novo sestavljajo mentalne koncepte in vračajo pretok v fizično telo.

Če se spomnim svojega otroštva, imam občutek, da sem vedno živela v svojem ‘sanjskem svetu’, ki je bil včasih bolj pristen od tega, v katerem sem se znašla. Nisem razumela zakaj svet deluje tako kot deluje in moja senzitivnost na vse, v vsakem pomenu besede, je bila velik dar, a je takrat nisem niti malo razumela, k večjemu mi je povzročala težave. Življenjske situacije so me po božanskem načrtu prisilile, da sem svoje darove zatrla, dokler nisem ponovno odkrila poti do svojega ‘sanjskega sveta’. Udeležila sem se tečajev kanaliziranja (Celestial Inspiration I, II, Tjaša Dorelay), kjer sem spoznala tehniko prenašanja sporočil duhovnega vodstva. Sprejela sem, da je moja senzitivnost zares velik dar in ugotovila, da je moj ‘sanjski svet’ ves čas na dosegu roke in da lahko svoje darove zdravljenja še bolj pretočno in lahkotno dajem v svet.

Vsa izobraževanja so mi omogočila in mi še omogočajo, da transformiram oz. pozdravim dele sebe, ki čakajo, da jih ob pravem času prinesem v ospredje zavedanja. Preko svojega pretoka raziskujem duhovne resnice in vsa znanja in izkušnje združujem v storitve, dogodke in vsebine, da lahko del mojega sveta delim tudi s teboj.

Hvala, da si del moje zgodbe tudi ti  <3


Želiš priti na dogodek, individualno srečanje ali na kakšen drug način sodelovati z menoj?

Pošlji mi sporočilo:

Info :

Kje me še najdeš :