Moja ponudba

V zadnjih letih sem odkrivala kako zelo je pomembno, da v svoje življenje uvedem rutine, rituale, kjer se pripenjam nase in skrbim za svojo energijo in kako zelo pomembno je, da v odnose, projekte in vse odločitve na koncu koncev vstopam v svoji polnosti in pomirjenosti. Tako sem raziskovala različne načine in pristope vračanja k sebi, ki so v meni prebudili občutke pomirjenosti in zaupanja v vse, kar se dogaja okrog mene. Iz pripenjanja pozornosti navzven, sem obrnila pozornost nase in v sebi prebudila nove, drugačne vibracije, ki so ustvarile novo, drugačno realnost zunaj mene.

Vidim, kako spreminjam in bogatim svoj notranji svet, zato se je v meni rodila želja,  da vsa moja odkritja delim s teboj in te podprem pri raziskovanju in doživljanju tvojega notranjega sveta. Zate ponujam in prirejam različne dogodke, ki te bodo vrnili v notranji mir in sprostitev, uskladili vse nivoje tvojega obstoja in te povezali s tvojo svetlobo.

Pridruži se mi!

INDIVIDUALNA SVETOVANJA S KRISTALOTERAPIJO

Preko pogovora prideva do izziva, s katerim se soočaš v danem obdobju svojega življenja. Glede na izvor izziva, ki je lahko fizične, čustvene ali mentalne narave, s pomočjo ustrezne kristaloterapije odpraviva vzrok. 

 

KDAJ

po dogovoru

IZMENJAVA

88 €

SVETI VEČERI

Ženski krogi, kjer najdeš sprostitev od vsakdanjega tempa in se ponovno začutiš. Skupaj izvajamo meditativne rituale, ki te odpirajo za ustvarjalnost in večje čutenje sebe v svetu, prebujajo tvojo svetost in ženstvenost in aktivirajo tvojo zdravilno energijo.

 

KDAJ

vsako polno in prazno Luno med 18.00 in 21.00

IZMENJAVA

44 €


KRISTALNA ZDRAVLJENJA

Skupinska srečanja, kjer se  umakneš od hitrega tempa življenja v neskončno notranjost. Spoznavaš se z lastno energijo, krepiš moč osredotočenosti in umirjaš svoj živčni sistem. Z dihalnimi tehnikami, uporabo svetih predmetov in kristalov dosežeš, da se možganski polovici uskladita, vzpostavi se povezava z izvorom in pretok skozi vse nivoje tvojega obstoja. 


KDAJ

vsak PON 

med 18.30 in 20.00


IZMENJAVA

1x obisk

5x obisk

30 €

100 €


Želiš priti na dogodek, individualno srečanje ali na kakšen drug način sodelovati z menoj?

Pošlji mi sporočilo:

Info :

Kje me še najdeš :