Sveti večeri: ZAČUTI SVOJO ŽENSKO ENERGIJO

Rituali in obredi posvečeni prebujanju božanske ženske energije

V zadnjem času me življenje usmerja v raziskovanje in v novo spoznavanje svoje ženske energije. Z obujanjem različnih aspektov sebe ugotavljam, kako zelo uživam v ritualih in obredih in kako zelo naravno nam je vsem ženskam, da skupaj izvajamo rituale, se prebujamo in odpiramo. Kadar smo tako globoko povezane s seboj in druga z drugo, se nam aktivirajo spomini o svetlem in svobodnem doživljanju svoje energije. In prav zdaj nas obdobje na planetu Zemlja ponovno vabi, da prebudimo svojo svetost, jo negujemo in vsak trenutek brezpogojno delimo z ljudmi, s katerimi smo obdane.

Zato ti s hvaležnostjo sporočam, da sem pripravila pet smiselno povezanih večernih srečanj, v katerih bomo obujale svojo sveto žensko energijo. Vsako srečanje pa bo posvečeno izbrani temi, ki igra veliko vlogo pri odkrivanju in utelešanju ženske esence. Različne aspekte našega delovanja bomo uskladile in se preko kanaliziranih ritualov in aktivacij odprle za individualno žensko energijo, ki jo vsaka posebej  uteleša.

 

Vsako srečanje je sestavljeno iz:

-jasnosti o izbrani temi,

-kanaliziranih svetih ritualov čiščenja, informiranja in zdravljenja ženske energijske matrice,

-individualnega kristalnega zdravljenja in aktivacije svetlobnih zapisov iz izbranega področja.


Spoznaj vsebino svetih večerov:

  1. srečanje: PREBUJANJE VARNOSTI

Prvo srečanje bo namenjeno energijskemu čiščenju in energijski pripravi na vse naslednje večere. Spoznale bomo zakaj se včasih počutimo utesnjene ter kako očistimo naš sveti tempelj in ustvarimo varnost v sebi,  da se lahko naše duhovno bitje popolnoma utelesi in izrazi v svojem namenu. 

 

2. srečanje: ZAUPANJE V TOK ŽIVLJENJA

V drugem srečanju bomo umirjale in sproščale živčni sistem, spoznale bomo moč sedanjega trenutka in kako lahko delujemo, da smo polno prisotne. Z kanaliziranimi rituali in kristalnimi zdravljenji se bomo odprle za pretok lastne božanske energije, božanske podpore in zaupanja v življenje.

 

3. srečanje: MEHKO SRCE

V tretjem svetem večeru spoznamo kaj pomeni odpreti srce zase in za druge, kako živeti iz srca in kako aktivirati svojo notranjo lepoto. S kristalnim zdravljenjem in kanaliziranim ritualom se bomo potopile v polje brezpogojne ljubezni.

 

4. srečanje: UŽITEK V TELESU

V četrtem srečanju spoznamo kako aktiviramo spolno energijo in jo uporabljamo za večjo pretočnost telesa. S kanaliziranimi rituali mehčamo svoje telo in ustvarjamo prostor za kultiviranje užitka. Predstavim ti tudi kristalne joni jajčke in kako ti lahko njihova uporaba koristi pri prebujanju in utelešanju spolne energije.

 

5.  srečanje: INTEGRACIJA

V zadnjem večeru bomo integrirale vsa pretekla srečanja in spoznale kako uporabljati in aktivirati vse centre, da živimo usklajeno in v svojem energijskem toku. To je naše zadnje druženje v sklopu svetih večerov zato nas čaka tudi ritual zapiranja energije.

 


BONUSI


1. Knjižica

Na vsakem srečanju prejmeš zbrano jasnost, ki se ji takrat posvečamo in dodatne usmeritve glede posameznega področja, ki ga takrat prebujamo in aktiviramo.


2. Meditacije

Po vsakem srečanju prejmeš tudi meditacije, s katerimi boš lahko ohranjala prebujeno energijo oz. jo ponovno prebudila, ko boš želela.


Čutiš, da potrebuješ čas zase?

Potem te vabim na pet srečanj Svetih večerov, kjer bomo ob kristalih in v soju sveč posvetile ritualom in obredom povezovanju s seboj in prebujanju božanske ženske energije. Spoznala boš različne rituale in načine, ki ti bodo pomagali, da ostajaš v svojem toku energije.

Sveti večeri bodo potekali med 18. in 20. uro ob četrtkih ob naslednjih datumih:

6.10.2022, 13.10.2022, 20.10.2022, 3.11.2022 in 10.11.2022.

Cena petih dvournih srečanj je 125 €.

Svoje mesto na delavnici si rezerviraš s plačilom na TRR, podatke ti pošljem ob prijavi. Za vsa vprašanja sem ti na voljo na anja@anjakobale.com .

Naša druženja bodo potekala v prostorih Društva za razvijanje čuječnosti na Cankarjevi ulici 9 v Ljubljani.

Veselim se te in komaj čakam, da se bomo skupaj predajale ritualom in prebujale svetost naše energije <3


Vtisi udeleženk:

”Hvala za to izkušnjo! Skozi sveti večer sem odkrila ogromno svoje globine, se napojila s svojo esenco, uživala v ženski energiji, jo slavila in se vanjo zaljubila. Kako naravni so nam ženskam ti rituali ☺️. Tvoje vodstvo in energija sta ob pravem trenutku podprle proces in ves čas sem se počutla sprejeto, povezano, hkrati pa si mi dovolila da se na trenutke počutim kot da sem čisto sama s seboj v svoji jami in se raziskujem💫! Res sem rabla to globoko čutenje sebe in na plano sem lahk spustila več sebe, se izrazila. No in potem pridem domov pa partner pravi, ja kaj si pa ti delala da tako žariš, tako si lepa 🥰❤️. Ja, tako zgleda, ko je ženska zasidrana v svoji energiji✨! HVALA! Priporočam in vsekakor ponovim! Izjemna si, užitek te je gledat in se ti predat 🙏🏻 Pa hvala tudi za vse pripomočke, da lahko doma izvajam rituale 😁❤️❤️”

Maša

”Zaupala sem, da bo večer točno tak, kot mora biti. Na poti sem se spraševala, kakšne čudovite ženske mi bo danes dano spoznati? Kakšna povezava se bo spletla med nami?
Ali bom lahko brez vseh tančic in bom samo čista jaz.

Sedeti v krogu žensk, ki imajo odprto srce in skupaj izvajati vodene rituale je nepopiso lepo. To je tisto nekaj, kar vem da smo počele že dolgo dolgo nazaj. Sodobna ženska je najbrž malo pozabile, da prav ena drugi lahko damo največ. Vsaka posebej je povezana sama s sabo, hkrati pa smo spletle tudi skupno mrežo. To je zame pravi način ženskega druženja. Usmerjen v notranjost, v naše bistvo, v naše želje, vizije. Anja tako nežno in čisto sklene krog ženske energije, da se enostavno sprostiš in pustiš da te odnese v svoje bistvo.

Sveti večeri so postali moja želja in prioriteta, in že se zopet sprašujem, kakšne čudovite ženske, mi bo dano spoznati naslednjič?”

Nataša

”Sveti večer je nekaj čudovitega, kar sem si podarila❤. Anja te s svojo nežno, žensko energijo popelje v čisto sproščenost. Med meditacijo sem začutila vstop energije skozi križnico, ki se je kot kača vila po moji hrbtenici navzgor, energiji sem se popolnoma predala in zaupala, da se vse dogaja v moje najboljše dobro. Sveti večer priporočam vsem ženskam, ki potrebujejo prebuditi stik s sabo in si vzeti čas samo zase. Hvala draga Anja za čudovit večer❤. ”

Andreja


Svojo prijavo pustiš tukaj:

Pošlji mi sporočilo: