DOGODKI

AKTUALNI DOGODKI


PRETEKLI DOGODKI

DELAVNICA: Prebudi notranji mir s kristali

Delavnica, na kateri spoznaš kako se naravnaš na svojo dušno vibracijo in prebudiš energijo miru znotraj svojega doživljanja. Predstavim ti kristale, njihovo uporabo, kristalne mreže in te popeljem v ritual sidranja energije. 

Prejmeš zbrano gradivo in kristale, ki jih bomo skupaj informirali, predvsem pa spoznaš načine, ki ti bodo omogočali, da energijo miru kultiviraš vsak dan.

_ZBJ9394

KRISTALNE MEDITACIJE

Kristalne meditacije so srečanja, kjer za nas kanaliziram različne duhovne vodnike in kristalne zavesti.  S kristali ustvarimo močan energijski prostor pretoka, da se lahko vsa energija zlije v tvoje energijsko polje in telo.  Pred meditacijo naredimo rituale, da telo sprostimo in pripravimo na pretok energije.

Na vsaki meditaciji prejmeš tudi kristal, ki sovpada s temo tistega večera. Tekom meditacije kristal služi kot sidrišče izbrane energije, po našem srečanju pa kristal predstavlja portal energije, ki se tekom meditacije zasidra vanj. Tako se lahko kadarkoli pripneš na energijo kristalne meditacije.

_ZBJ9447

SVETI VEČERI: Začuti svojo žensko energijo

Pet dvournih srečanj, ki so smiselno sestavljena in zaobjemajo več aspektov ženske energije. Srečanja so sestavljena iz teoretičnega ozadja in kanaliziranih ritualov.

_ZBJ9403

Delavnica: Zdravilna moč kristalov

Triurna delavnica, na kateri prejmeš vse, kar potrebuješ vedeti o kristalih, njihovi negi in tokovih energije. Predam ti ogromno praktičnih nasvetov uporabe, ob koncu delavnice pa ti pokažem, kako lahko sam uporabljaš kristale za zdravljenje, da si dvigneš nivo energije in razrešiš zataknjena stanja.

Delavnica se je izvedla v soboto, 19.11.2022 med 10. in 13. uro v Ljubljani.

_ZBJ9482

NA DOGODKIH IN DELAVNICAH UPORABLJAMO TUDI ZVEZDNE VODE

Zasnovala sem štiri izdelke, Zvezdne vode, ki te celostno podprejo pri transformaciji tvoje zavesti, te postavijo v ravnovesje in ti odpirajo pot, da tvoja notranja svetloba še močneje zasije.

Njihov namen je preko svetih ritualov z vodo, obogateno s kristalnimi vibracijami, preoblikovati odnos do telesa – svetega templja tvoje zavesti in v tebi prebuditi ljubezen do lastnega obstoja.

Želim, da so naši dogodki energijsko pretočni, zato se za poglobljeno izkušnjo povezujemo tudi z Zvezdnimi vodami. 


POTREBUJEŠ IDEJO ZA DARILO?

V kolikor želiš obdariti svoje bližnje, ponujam tudi možnost nakupa darilnega bona. To je odlična priložnost, da nekomu podariš globok stik s seboj in jasnost višjih dimenzij.

Pošlji mi sporočilo na anja@anjakobale.com s svojimi željami in podari svojim najdražjim izkušnjo, za katero si upam trditi, da je ne bodo pozabili.

INDIVIDUALNE STORITVE

KRISTALNO ZDRAVLJENJE

_ZBJ9186

PRENAŠANJE SPOROČIL DUHOVNEGA VODSTVA

_ZBJ9467

PRIDRUŽI SE MI NA DOGODKU ALI SE SREČAJ Z MANO INDIVIDUALNO