ZVEZDNE VODE

Izdelki, ki odpirajo pot do božanskega utelešenja

Predstavljam ti izdelke, ki te celostno podprejo pri transformaciji tvoje zavesti in ti odpirajo pot, da tvoja notranja svetloba še močneje zasije.

Prav vsako bitje na tem planetu trenutno potuje skozi svojo unikatno transformacijo, saj se skupaj dvigujemo v višje nivoje zavedanja. Energijski tok življenja v tem času nas vabi, da opustimo vse nesvobodne navezave, živimo iz sedanjega trenutka, v povezavi s svojim božanskim tokom, ki ga preko odprtega srca brezpogojno delimo z drugimi in na tak način ustvarjamo realnost iz svoje energije, iz svojega pretoka v dobrobit vseh bitij na planetu Zemlja.

 

Kadar aktiviramo in prinesemo ravnovesje v te energijske centre, prinesemo ravnovesje na ta področja življenja. Na tak način transformiramo zemeljske nivoje obstoja ter utelešamo in živimo svoje resnične svetlobne zapise.

 

Transformacija z naravo in vesoljem

Izdelek Zvezdna voda predstavlja izbrano kombinacijo kristalov v steklenici, v katero lahko kadarkoli natočimo vodo iz pipe. Kristali sinergijsko informirajo vodo, ta pa odpira prostor v Vesolju do želene energije. Prostore v Vesolju, ki držijo določene energije predstavljajo različna ozvezdja, po katerih so Zvezdne vode tudi imenovane.

Kadar pride informirana voda v stik z našim energijskim poljem, vanj zasidra energijo ozvezdja. Tako se aktivira in transformira izbrano področje življenja.

Sveti rituali negovanja

Zvezdne vode uporabljamo za izvajanje ritualov, ki v nas prebujajo svetost in globoko povezavo s svojim bitjem, namenom in obstojem. Povečujejo senzitivnost na subtilne informacije, ki nas gradijo in obdajajo, zato da razširimo svoje zavedanje in se močneje utelesimo.

Z informirano vodo se polivamo preko temena, božamo, mazilimo, aktiviramo posamezne točke na telesu in z drugimi načini energijskega negovanja raziskujemo svojo energijo.

Ob nakupu prejmeš tudi priročnik, v katerem so zbrane vse informacije o posamezni Zvezdni vodi, njeni uporabi in ritualih, ki bodo aktivirali posamezno področje tvojega življenja ter te tako uskladili s tvojim božanskim tokom.

Kristali nosijo energijske zapise sončnih žarkov

Transformacija zavesti planeta se dogaja skozi naša energijska polja, našo zavest in tudi skozi vir svetlobe na planetu Zemlja – Sonce. Preko sončnih žarkov prejemamo nove zapise, ki nadgrajujejo naše zavedanje in nam pomagajo pri transformaciji sebe in celotnega planeta Zemlje. 

Zato so tudi kristali informirani z energijskimi zapisi, ki jih prejemamo skozi Sonce in nam še dodatno pomagajo pri dvigu svoje zavesti in zavesti celotnega planeta Zemlja. 

ŠTIRI ZVEZDNE VODE 

Spoznaj štiri Zvezdne vode, ki delujejo kot celostna aktivacija transformacije energijskega polja. 

 Energija Zvezdnih vod umirja misli, sprošča um in miselne napetosti, odpira za pretok in transformacijo čustvene energije in zelo močno vrača v telo.

 Redna uporaba Zvezdnih vod in izvajanje ritualov bo transformiralo tvoj odnos do telesa – svetega templja tvojega bitja in v tebi prebudilo ljubezen do lastnega obstoja.

Zvezdna voda SCORPIUS 

Zvezdna voda z alkimistično močjo umakne iz našega energijskega polja vse, kar zastira našo svetlobo in preprečuje, da živimo utelešeno in v globokem čutenju sebe.

Zvezdna voda LYRA

Zvezdna voda, ki prinaša božanski navdih, prebuja zaupanje, umirja mentalni sistem in prinaša ravnovesje obeh možganskih polovic, da se lahko odpremo za jasnost, ki jo vesolje nosi za nas.

Zvezdna voda AQUARIUS

Zvezdna voda, ki mehča srce, nas odpira za zdravljenje čustvene energije, da začutimo povezanost celotnega obstoja in iz ljubezni ustvarjamo svobodne odnose.

Zvezdna voda CASSIOPEIA

Zvezdna voda, ki prebuja magnetno energijo, da se postavimo na prestol svojega življenja, se spomnimo lastne vrednosti in ustvarjamo iz prebujene spolne energije.

ZAČUTI SVOJO IN SI PODARI RAZVAJANJE SVOJEGA BITJA

SCORPIUS

65 €

50 €

LYRA

65 €

50 €

AQUARIUS

65 €

50 €

CASSIOPEIA

65 €

50 €

ŽELIŠ ŽIVETI V RAVNOVESJU IN USKLAJENO S SVOJIM TOKOM?

Zvezdne vode so zasnovane tako, da te ob redni uporabi celostno podprejo, zato ti ob nakupu vseh štirih eno podarim. V tem primeru cena kompleta znaša 195 €.

Redna cena Zvezdne vode znaša 65 €, vse do konca decembra pa lahko izkoristiš več kot 20% praznični popust in za eno Zvezdno vodo odšteješ 50 €.

 

Tvoj nakup zajema:

– izdelek informiran z zvezdno energijo,

– meditacijo za aktivacijo zvezdne vode, kjer se vajini energiji prepleteta in povežeta, da te lahko najmočneje podpre pri tvoji osebni transformaciji,

– pdf priročnik z rituali in navodili za uporabo,

– obveščanje o novostih in posodobitvah njihove uporabe, da lahko tudi ti nadgradiš svoje sodelovanje z njimi.


V kolikor imaš težavo z izbiro Zvezdne vode ali drugo vprašanje sem ti na voljo za brezplačen posvet. Svoje vprašanje oz. dilemo mi lahko pošlješ na anja@anjakobale.com ali izpolniš spodnji obrazec.

TUKAJ ODDAŠ SVOJE NAROČILO