ZVEZDNE VODE

Izdelki, ki odpirajo pot do božanskega utelešenja

NAMEN

Predstavljam ti izdelke, ki te celostno podprejo pri transformaciji tvoje zavesti, te postavijo v ravnovesje in ti odpirajo pot, da tvoja svetloba še močneje zasije.

Njihov namen je preko svetih ritualov z vodo, obogateno s kristalnimi vibracijami, preoblikovati odnos do telesa – svetega templja tvoje zavesti in v tebi prebuditi ljubezen do lastnega obstoja.

Ustvarila sem štiri Zvezdne vode, vsaka izmed njih aktivira določeno področje, ki je pomembno za prizemljeno in utelešeno življenje.

UPORABA

Izdelek Zvezdna voda predstavlja izbrano kombinacijo kristalov v steklenici, v katero lahko kadarkoli natočimo vodo iz pipe. Kristali sinergijsko informirajo vodo, ta pa odpira prostor v Vesolju do želene energije. Prostore v Vesolju, ki držijo določene energije predstavljajo različna ozvezdja, po katerih so Zvezdne vode tudi imenovane.

 

Kadar pride informirana voda v stik s telesom in  energijskim poljem, vanj zasidra določeno energijo. Tako se aktivira in transformira izbrano področje življenja.

ŠTIRI ZVEZDNE VODE 

Zvezdna voda SCORPIUS 

Zvezdna voda z alkimistično močjo umakne iz našega energijskega polja vse, kar zastira našo svetlobo in preprečuje, da živimo utelešeno in v globokem čutenju sebe.

_ZBJ9078
_ZBJ9085

Zvezdna voda LYRA

Zvezdna voda, ki prinaša božanski navdih, prebuja zaupanje, umirja mentalni sistem in prinaša ravnovesje obeh možganskih polovic, da se lahko odpremo višjemu vodstvu.

Zvezdna voda AQUARIUS 

Zvezdna voda, ki mehča srce, nas odpira za zdravljenje čustvene energijeda začutimo povezanost celotnega obstoja in iz ljubezni ustvarjamo svobodne odnose.

_ZBJ9089
_ZBJ9093

Zvezdna voda CASSIOPEIA

Zvezdna voda, ki prebuja magnetno energijo, da se postavimo na prestol svojega življenja, se spomnimo lastne vrednosti in ustvarjamo iz prebujene spolne energije.

SVETI RITUALI NEGOVANJA

Zvezdne vode uporabljamo za izvajanje ritualov, ki v nas prebujajo svetost in globoko povezavo s svojim bitjem, namenom in obstojem. Povečujejo senzitivnost na subtilne informacije, ki nas gradijo in obdajajo, zato da razširimo svoje zavedanje in se močneje utelesimo.

Z informirano vodo se polivamo preko temena, božamo, mazilimo, aktiviramo posamezne točke na telesu in z drugimi načini energijskega negovanja raziskujemo svojo energijo.

Ob nakupu prejmeš tudi priročnik, v katerem so zbrane vse informacije o posamezni Zvezdni vodi, njeni uporabi in ritualih, ki bodo aktivirali posamezno področje tvojega življenja ter te tako uskladili s tvojim božanskim tokom.

ZAČUTI SVOJO IN SI PODARI RAZVAJANJE SVOJEGA BITJA

SCORPIUS

prebudi svojo moč

65 €

LYRA

prebudi svoj vir jasnosti

65 €

AQUARIUS

prebudi svoj vir ljubezni

65 €

CASSIOPEIA

prebudi svoj vir ustvarjalnosti

65 €

Zvezdne vode lahko uporabljaš posamično, lahko pa se z nakupom vseh štirih odločiš za celostno podporo. V tem primeru ti eno podarim,  cena kompleta vseh štirih vod pa znaša 195 €. 

Če imaš težavo z izbiro Zvezdne vode ali drugo vprašanje, sem ti na voljo za brezplačen posvet. Svoje vprašanje oz. dilemo mi lahko pošlješ na anja@anjakobale.com ali izpolniš obrazec na dnu strani.

ŽELIŠ ŽIVETI V RAVNOVESJU IN USKLAJENO S SVOJIM TOKOM?