Zvezdna voda

SCORPIUS

Zvezdna voda z alkimistično močjo

Zvezdna voda Scorpius nosi moč transformacije in nas odpira za zavedanje, da tudi v največjih izzivih življenja prepoznamo njihov višji namen in skozi njih prebudimo svoje darove, duhovne sposobnosti in resnično moč. 

Zvezdna voda Scorpius je primerna za energijsko čiščenje, saj s svojo energijo umakne iz našega energijskega polja vse, kar zastira našo svetlobo in preprečuje, da živimo utelešeno, v globokem čutenju sebe. V trenutku nas postavi v steber jasnosti in ljubezni. Primerna je za spuščanje vseh oblik navezav, ki so lahko mentalna prepričanja, ideje, ki jih imamo o sebi ali drugih, občutki, bolečine, težja čustva, ki nam jemljejo energijo ali navezave na druge ljudi.

Sodelovanje z Zvezdno vodo Scorpius v energijska polja prinaša zavedanje, da so vse izkušnje zgolj izkušnje, ki jih lahko integriramo in posledično spustimo, zato da svobodno zaživimo iz svoje postavljenosti navzven. Vedno znova nas vrača v sedanji trenutek in prebuja duhovne sposobnosti, ki jih nosimo v sebi. 

UPORABA

Izdelek Zvezdna voda predstavlja izbrano kombinacijo kristalov v steklenici, v katero lahko kadarkoli natočimo vodo iz pipe. Kristali sinergijsko informirajo vodo, ta pa odpira prostor v Vesolju do želene energije. Prostore v Vesolju, ki držijo določene energije predstavljajo različna ozvezdja, po katerih so Zvezdne vode tudi imenovane.

 

Kadar pride informirana voda v stik z našim energijskim poljem, vanj zasidra določeno energijo. Tako se aktivira in transformira izbrano področje življenja.

SVETI RITUALI NEGOVANJA

Zvezdne vode uporabljamo za izvajanje ritualov, ki v nas prebujajo svetost in globoko povezavo s svojim bitjem, namenom in obstojem. Povečujejo senzitivnost na subtilne informacije, ki nas gradijo in obdajajo, zato da razširimo svoje zavedanje in se močneje utelesimo.

Z informirano vodo se polivamo preko temena, božamo, mazilimo, aktiviramo posamezne točke na telesu in z drugimi načini energijskega negovanja raziskujemo svojo energijo.

Ob nakupu prejmeš tudi priročnik, v katerem so zbrane vse informacije o posamezni Zvezdni vodi, njeni uporabi in ritualih, ki bodo aktivirali posamezno področje tvojega življenja ter te tako uskladili s tvojim božanskim tokom.

SVETI RITUALI Z ENERGIJO SCORPIUS

I. INICIACIJA

Ritual polivanja preko temena, v katerem sam-a pri sebi iniciiraš svoje potenciale, ki jih voda nosi zate. 

II. BLAGOSLOVLJENJE

Ritual maziljenja energijskih točk na telesu, preko katerih informiraš svoje telo in energijsko polje.  

III. ALKIMIJA

Ritual transformacije določenega stanja telesa, ki sprosti zataknjeno energijo.

IV. INDIVIDUALEN NAČIN UPORABE

Ritual, kjer dovoljuješ, da sam-a pri sebi začutiš, kakšna uporaba te bo najglobje podprla. 

Zvezdna voda SCORPIUS je zate, če:

– čutiš, da si v obdobju večje transformacije, kjer spuščaš pretekle izkušnje in se odpiraš za novo, tvojemu umu neznano realnost,

– se hitro izgubiš v odnosih in se ti zdi, da energije drugih ljudi ostajajo s tabo,

– želiš povečati občutke svobode in delovati iz sedanjega trenutka,

– želiš čutiti svojo notranjo moč in ostajati v svoji postavljenosti, v svojem stebru,

– raziskovati mističnost svoje energije, prebujati svoje duhovne sposobnosti in darove in

– prebuditi svojo alkimistično moč.

TVOJ NAKUP ZAJEMA:

– izdelek, steklenico in kristale, informiran z zvezdno energijo,

– priročnik s rituali in navodili za uporabo,

– obveščanje o novostih in posodobitvah njihove uporabe, da lahko nadgradiš svoje sodelovanje z njimi.

* Slika je simbolična. Velikost kristalov in barva se lahko pri vsakem izdelku razlikujejo. Vrste kristalov so enake.

ŽELIŠ ŽIVETI V RAVNOVESJU IN USKLAJENO S SVOJIM TOKOM?

Oddaj svoje naročilo preko spodnjega obrazca

ZAČUTI ŠE OSTALE IN SI PODARI SVOJO

SCORPIUS

prebudi svojo moč

65 €

LYRA

prebudi svoj vir jasnosti

65 €

AQUARIUS

prebudi svoj vir ljubezni

65 €

CASSIOPEIA

prebudi svoj vir ustvarjalnosti

65 €

Zvezdne vode lahko uporabljaš posamično, lahko pa se z nakupom vseh štirih odločiš za celostno podporo. V tem primeru ti eno podarim,  cena kompleta vseh štirih vod znaša 195 €. 

Če imaš težavo z izbiro Zvezdne vode ali drugo vprašanje, sem ti na voljo za brezplačen posvet. Sporočilo mi lahko pošlješ na anja@anjakobale.com ali izpolniš obrazec zgoraj.