Zvezdna voda

SCORPIUS

Zvezdna voda z alkimistično močjo

Zvezdna voda, ki nosi moč transformacije in nas odpira za zavedanje, da tudi v največjih izzivih življenja prepoznamo njihov višji namen in skozi njih prebudimo svoje darove, duhovne sposobnosti in resnično moč. 

Zvezdna voda Scorpius je primerna za energijsko čiščenje, saj s svojo energijo umakne iz našega energijskega polja vse, kar zastira našo svetlobo in preprečuje, da živimo utelešeno, v globokem čutenju sebe. V trenutku nas postavi v steber jasnosti in ljubezni. Primerna je za spuščanje vseh oblik navezav, ki so lahko mentalna prepričanja, ideje, ki jih imamo o sebi ali drugih, občutki, bolečine, težja čustva, ki nam jemljejo energijo ali navezave na druge ljudi.

Sodelovanje z Zvezdno vodo Scorpius v energijska polja prinaša zavedanje, da so vse izkušnje zgolj izkušnje, ki jih lahko integriramo in posledično spustimo, zato da svobodno zaživimo iz svoje postavljenosti navzven. Vedno znova nas vrača v sedanji trenutek in prebuja duhovne sposobnosti, ki jih nosimo v sebi. 

Transformacija z naravo in vesoljem

Izdelek Zvezdna voda Scorpius predstavlja kombinacijo kristalov v steklenici, v katero lahko kadarkoli natočimo vodo iz pipe. Izbrani kristali sinergijsko informirajo vodo, ta pa odpira prostor v Vesolju do ozvezdja Scorpius, ki drži to energijo. 

Kadar pride informirana voda v stik z našim energijskim poljem, vanj zasidra energijo ozvezdja in tako aktivira to področje življenja.

Sveti rituali negovanja

Zvezdne vode uporabljamo za izvajanje svetih ritualov, ki v nas prebujajo svetost in globoko povezavo s svojim bitjem, namenom in obstojem. Povečujejo senzitivnost na subtilne informacije, ki nas gradijo in obdajajo, zato da razširimo svoje zavedanje in se močneje utelesimo.

Z informirano vodo se polivamo preko temena, božamo, mazilimo, aktiviramo posamezne točke na telesu in z drugimi načini energijskega negovanja raziskujemo svojo energijo.

Ob nakupu prejmeš tudi priročnik, v katerem so zbrane vse informacije o Zvezdni vodi, njeni uporabi in ritualih, ki bodo aktivirali posamezno področje tvojega življenja in te tako uskladili s tvojim božanskim tokom.

Kristali nosijo energijske zapise sončnih žarkov

Transformacija zavesti planeta se dogaja skozi naša energijska polja, naše zavesti in tudi skozi vir svetlobe na planetu Zemlja – Sonce. Preko sončnih žarkov prejemamo nove zapise, ki nadgrajujejo naše zavedanje in nam pomagajo pri transformaciji sebe in in celotnega planeta Zemlje. 

Zato so tudi kristali informirani z energijskimi zapisi, ki jih prejemamo skozi Sonce in nam še dodatno pomagajo pri dvigu svoje zavesti in zavesti celotnega planeta Zemlja. 

Zvezdna voda SCORPIUS je zate, če:

– čutiš, da si v obdobju večje transformacije, kjer spuščaš pretekle izkušnje in se odpiraš za novo, tvojemu umu neznano realnost,

– se hitro izgubiš v odnosih in se ti zdi, da energije drugih ljudi ostajajo s tabo,

– želiš povečati občutke svobode in delovati iz sedanjega trenutka, iz najnovejše verzije sebe,

– želiš čutiti svojo notranjo moč in ostajati v svoji postavljenosti, v svojem stebru,

– raziskovati mističnost svoje energije, prebujati svoje duhovne sposobnosti in darove in

– prebuditi svojo alkimistično moč.

Redna cena Zvezdne vode znaša 65 €, vse do konca decembra pa lahko izkoristiš več kot 20% praznični popust in za eno Zvezdno vodo odšteješ 50 €.

 

Tvoj nakup zajema:

– izdelek informiran z zvezdno energijo,

– meditacijo za aktivacijo zvezdne vode, kjer se vajini energiji prepleteta in povežeta, da te lahko najmočneje podpre pri tvoji osebni transformaciji,

– pdf priročnik z rituali in navodili za uporabo,

– obveščanje o novostih in posodobitvah njihove uporabe, da lahko tudi ti nadgradiš svoje sodelovanje z njimi.

TUKAJ ODDAŠ SVOJE NAROČILO

ZAČUTI SVOJO IN SI PODARI RAZVAJANJE SVOJEGA BITJA

Zvezdne vode so zasnovane tako, da te ob redni uporabi celostno podprejo, zato ti ob nakupu vseh štirih eno podarim. V tem primeru cena kompleta znaša 195 €.

 

V kolikor imaš težavo z izbiro Zvezdne vode ali drugo vprašanje sem ti na voljo za brezplačen posvet. Svoje vprašanje oz. dilemo mi lahko pošlješ na anja@anjakobale.com ali izpolniš spodnji obrazec.

SCORPIUS

65 €

50 €

LYRA

65 €

50 €

AQUARIUS

65 €

50 €

CASSIOPEIA

65 €

50 €